Skocz do zawartości

Odzież wędkarska Caperlan (Decathlon)

pablo__20

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak będzie za 2-3 lata

Kurtkę, o której wspomniał PePe będę nosił trzeci sezon jesienno-zimowy. W mojej ocenie jest to dobry zakup. Niewielkie pieniądze i do wędkarskich wypraw w niepewną i na chłodną porę nadaje się wzorowo. Kilkanaście razy przetrwaliśmy niewielki deszcz na sucho. Z nią czy bez i tak w razie ulewy mam w kieszonce plecaka ponczo przeciw deszczowe. Myślę, że trzy sezony wystarczy i trzeba będzie kupić nową. Raczej nie będę szukał innych rozwiązań.

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

https://www.decathlon.pl/p/zestaw-caperlan-chest-pack-caperlan-500-15-l-5-l/_/R-p-328826

Panowie, potrzebuję opinii, użytkuje ktoś zestaw z załącznika? Oglądał, macał ktoś? Jak wrażenia? Jak użytkowanie? Cena dość rozsądna.

https://www.decathlon.pl/p/zestaw-caperlan-chest-pack-caperlan-500-15-l-5-l/_/R-p-328826

Panowie, potrzebuję opinii, użytkuje ktoś zestaw z załącznika? Oglądał, macał ktoś? Jak wrażenia? Jak użytkowanie? Cena dość rozsądna.

http://jerkbait.pl/topic/88735-chest-pack-complete-caperlan-jakas-alternatywa/page-2#entry3069951

• 2 miesiące temu...

Panowie, 

zaczynam w tym roku przygodę ze śpiochami - kupiłem spodniobuty Caperlan 500 oddychające i potrzebuję dobrać do nich kurtkę na wiślane spacer w kwietniu/maju. Pewnie pod temperaturę 6-13 stopni. 

Może jest w decatlon coś, co sprawdza się Wam do brodzenia? Lub inne opcje najlepiej w budżecie max 400 pln.

Kurtka o takiej samej nazwie :) mam i używam, dużego deszczu w niej nie zastałem ale na lekkim nie przemiękła. Względnie oddycha, za re pieniądze spoko. Koło 300 zł teraz kosztuje. Jedyna wada to trochę szeleszcząca.

Edit. Były w promocji po około 200 zł teraz już 400 tylko szary/asfaltowy. Ja mam tą zieloną/khaki.

Edytowane przez Lucas
  • Like 1

• 3 tygodnie później...

Ja używam,z tym że te z gumakiem. Potrzebowałem na szybko na wyjazd, po drodze szybko do Decathlonu i akurat nie mięli ze skarpetą mojego rozmiaru ,więc nie było wyboru. Ale rozmiarówka w obu przypadkach pewnie jest taka sama, mam 183cm i 85-86kg , rozmiar butów ulicznych 44. Spodniobuty kupiłem 44/45XL i są w sam raz, mogłyby być ciut większe zwłaszcza w udach ale nie jest źle, nie krępują ruchów . Pewnie jakbym się grubo naubierał pod spodem mogło by być ciasno ale z samą bielizną termoaktywną jest ok. Mierzyłem rozmiar większe to już były za duże, zwłaszcza but/gumak. Ogólnie po ponad roku użytkowania nie ciekną także nie narzekam, brałem też pod uwagę obsługę klienta , wchodzisz do sklepu z przeciekającymi wychodzisz z nowymi. Przynajmniej tak miałem z wcześniejszym modelem również z tego sklepu. Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony i zastanawiam się nad drugą parą ze skarpetą na dłuższe wędrówki bo gumak jest ok , ale jak mało się chodzi brzegiem.

post-48797-0-96086300-1679163903_thumb.jpeg

Edytowane przez mepps
  • Like 1