Skocz do zawartości

Moje początki w rodbuilding - biker1

biker1

Rekomendowane odpowiedzi

Aparat, nawet jeśli jest nowy, sam zdjęć nie robi, Piotrek, Ty tu  nie kręć, wiosna już za chwilę, później będzie czekaj tatka latka, później, że jesienią światło niby inne, lepsze, jeszcze później, to że niby w zimie czasu więcej będziesz miał ;)

Janusz Ty potrafisz zmotywować człowieka do działań :) to wątek powstanie jeszcze tej zimy.

Chociaż telefonem zdjęcia nie wychodzą.

Ale motywacja jest :)

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Wracając do wątku :)

Nowy projekt ukończony na sezon 2017.

Wędka na blanku:

Phenix Dragon Fly, DFX801 8"0", line: 1-7lb, Lure: 1/32 - 1/4 oz, Action: FAST

Mono blank, rękojeść dzielona pianka EVA, uchwyt Fuji SKTS 16, Przelotki Fuji Torzite oczywiście w spirali :P, omotki nić czarna Miyuki. Końcówka aluminiowo kauczukowa kolor czerwony z logo.

Waga wędki 85g  

post-61736-0-78523200-1486465436_thumb.jpg

post-61736-0-21950400-1486465446_thumb.jpg

post-61736-0-55982300-1486465454_thumb.jpg

post-61736-0-38088100-1486465464_thumb.jpg

post-61736-0-57093500-1486465470_thumb.jpg

Więcej fotek z nad wody :P pojawi się jak lód odpuści.

• Like 3

Jak dla mnie takie skromne/ubogie rękojeści wyglądają jak niedokończone... Może ktoś to nazwie pięknym minimalizmem ale ja tu widzę oszczędność na materiałach, ale tu Torzite by nie pasowały.  A może brak pomysłu... ?  Nie wiem. Ale nie lubię takiego wykończenia.

Ładny opis.

• Like 1

Jak dla mnie takie skromne/ubogie rękojeści wyglądają jak niedokończone... Może ktoś to nazwie pięknym minimalizmem ale ja tu widzę oszczędność na materiałach, ale tu Torzite by nie pasowały.  A może brak pomysłu... ?  Nie wiem. Ale nie lubię takiego wykończenia.

Ładny opis.

ja lubię :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...