biker1 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Aparat, nawet jeśli jest nowy, sam zdjęć nie robi, Piotrek, Ty tu nie kręć, wiosna już za chwilę, później będzie czekaj tatka latka, później, że jesienią światło niby inne, lepsze, jeszcze później, to że niby w zimie czasu więcej będziesz miał Janusz Ty potrafisz zmotywować człowieka do działań to wątek powstanie jeszcze tej zimy.Chociaż telefonem zdjęcia nie wychodzą.Ale motywacja jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jak masz telefon z Androidem ściągnij sobie do robienia zdjęć program Open Camera. Zupełnie inna jakość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Piotrze, gratulacje z okazji uzyskania nowego statusu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dzięki wielkie :D :DForum włączone w pracy 12 godzin i status "forumowicz"wracam do domu po odkopaniu auta ze śniegu a tu status "twórca" Taki status zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Szybko poszło. Gratulacje Piter! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dzięki Piter spadło jak grom z jasnego nieba.Jest teraz podwójna motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Wracając do wątku Nowy projekt ukończony na sezon 2017. Wędka na blanku:Phenix Dragon Fly, DFX801 8"0", line: 1-7lb, Lure: 1/32 - 1/4 oz, Action: FASTMono blank, rękojeść dzielona pianka EVA, uchwyt Fuji SKTS 16, Przelotki Fuji Torzite oczywiście w spirali , omotki nić czarna Miyuki. Końcówka aluminiowo kauczukowa kolor czerwony z logo.Waga wędki 85g Więcej fotek z nad wody pojawi się jak lód odpuści. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 pięknie ci ten kijek wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam, kapsel robi robotę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak dla mnie takie skromne/ubogie rękojeści wyglądają jak niedokończone... Może ktoś to nazwie pięknym minimalizmem ale ja tu widzę oszczędność na materiałach, ale tu Torzite by nie pasowały. A może brak pomysłu... ? Nie wiem. Ale nie lubię takiego wykończenia.Ładny opis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak dla mnie takie skromne/ubogie rękojeści wyglądają jak niedokończone... Może ktoś to nazwie pięknym minimalizmem ale ja tu widzę oszczędność na materiałach, ale tu Torzite by nie pasowały. A może brak pomysłu... ? Nie wiem. Ale nie lubię takiego wykończenia.Ładny opis.ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 A czym robiłeś opis , stalówka czy jakis marker, też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 chińska stalówka kupiłem 4 na próbę i ta jedna najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Te gumisie wyżej - miazga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 jeszcze parę fotek z nad wody Phenix Dragon Fly DFX801 8"0" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi