Woytec Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Temat stworzony z połączenia kilku wątków. Zapraszam do dalszej dyskusji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Nigdy nie mieli w Art Rodzie tego blanku i nie zbroili na nim żadnej wędki. Więc nie zobaczę i dlatego pytam. Edytowane 11 Lutego 2016 przez michał34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jakies roznice miedzy: Extreme 5S70MLF2-B 7'0" | 4-10 lb. | 1/8 - 3/8 oz. | a Elitka 5S66MLF2-G 6'6" | 4-10 lb. | 1/8 - 3/8 oz. ewentualnie Elitka 5S70MLF2-G 7'0" | 4-10 lb. | 1/8 - 3/8 oz. Oczywiscie po za dlugoscia Glownie chodzi mi jak zachowuje sie szczyt i o ugiecie w porownaniu do Extreme. Moze ktos mial okazje pomachac obiema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 To wszystko praktycznie to samo. Elitki i extreme to tylko inny kolor blanku, a 66 od 70 różni się tylko o te 15cm.Gną się jak wszystkie fast'y SCV ,ot chociażby jak te tutaj http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugi%C4%99%C4%87/page-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wlasnie o to mi chodzi Ale zawsze lepiej sprawdzic z kims, kto to mial w reku. Jakby byly wszystkie takie same to wtedy wlasnie dlugosc 66 by mi najlepiej pasowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 No właśnie.. też chciałem 66MLF ale w kolorze extreme.. a że nie ma to jest 7' i będzie cięty o te 15cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 U mnie jednosklad odpada Ale szkoda ze nie ma extreme 66 to by bylo po problemie heheheA i szkoda ze czarnych nie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Czy ktoś kiedykolwiek próbował , pytał lub słyszał o możliwości wyprodukowania blanku w StC pod indywidualne zamówienie . Bo mi cały czas brakuje w ich ofercie mocniejszej pstrągówki na bazie avida fast 2.4-2.5m do 14g lub 18g w dwóch kawałkach . No nie robią a moim zdaniem powinni Edytowane 5 Marca 2016 przez m a t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Z tego co się dowiadywalem to raczej jest z tym ciężko a jeśli mieli by sobie tym zaprzatać tym głowę trzeba by zamówić 20 tych blanków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 miał ktoś już w rękach 5C68MF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Czy ktos moze napisać jaki realny komfortowy c.w. oferuje seryjna Elite 76MLXF2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Czy ktos moze napisać jaki realny komfortowy c.w. oferuje seryjna Elite 76MLXF2?Niiie wiem. Jednak jeśli będzie miał trafić na giełdę, daj znać proszę, chwilkę przed tym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Czy ktos moze napisać jaki realny komfortowy c.w. oferuje seryjna Elite 76MLXF2?Glowka max 14 gr (1/2 uncji ) przy easy shiner 4" Optimum to glowka 8-12 gr + guma 3-4" Zabawa zaczyna sie gdzies od 5gr glowka +gumka Piekny blank, jeden z moich ulubionych i podstawowych kijow do lzejszego jigowania z lodki, z tym ze oczywiscie mam customa a nie seryjniaka (blank model 2010r) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Czy ktos moze napisać jaki realny komfortowy c.w. oferuje seryjna Elite 76MLXF2?Ruski coś wie edit : Friko pisze , że 14g + wąski kajtek to max dla tego kija co jest moim zdaniem wartościa zaniżoną o kilka g Jeżeli chodzi o górne cw to z StC mozna wycisnąć znacznie więcej niż przewiduje ustawa i komfortowo łowic . Natomiast w drugą stronę w dolnym cw to już nie poszalejemy zbytnio Edytowane 27 Marca 2016 przez m a t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Czy ten "mistrz" w 1.00 minucie filmu nie ciska małym okonkiem w trawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Niiie wiem. Jednak jeśli będzie miał trafić na giełdę, daj znać proszę, chwilkę przed tym Nie ma problemu, bedziesz pierwszy w kolejce jak mi nie podpasuje Glowka max 14 gr (1/2 uncji ) przy easy shiner 4"Optimum to glowka 8-12 gr + guma 3-4"Zabawa zaczyna sie gdzies od 5gr glowka +gumkaPiekny blank, jeden z moich ulubionych i podstawowych kijow do lzejszego jigowania z lodki, z tym ze oczywiscie mam customa a nie seryjniaka (blank model 2010r)Dzieki Friko za opis. Zależy mi, aby kij zaczął dobrze sie ładować od tych 5g + gumka 5cm. Górna granica jest dla mnie mniej istotna, bo kij bedzie używany w zakresie 5-10g + gumka 2-3". Wyżej raczej na nim nie bede wchodził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Cześć. Czy ktoś z Was używał seryjnego St.Croix Premier (PS70ULF2)?Szukam okoniówki do małych woblerków i gumek i trafiła się okazja bardzo tanio kupić tego Premier'a, jednak jego górny cw jest opisany jako 5,3g. Pytanie: czy to trafny opis czy może kijek należy do tych "niedoszacowanych" St.Croix i dam radę połowić np.gumką 5cm na główce 7g? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje, szczególnie te zaczerpnięte z własnego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cześć. Czy ktoś z Was używał seryjnego St.Croix Premier (PS70ULF2)?Szukam okoniówki do małych woblerków i gumek i trafiła się okazja bardzo tanio kupić tego Premier'a, jednak jego górny cw jest opisany jako 5,3g. Pytanie: czy to trafny opis czy może kijek należy do tych "niedoszacowanych" St.Croix i dam radę połowić np.gumką 5cm na główce 7g? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje, szczególnie te zaczerpnięte z własnego doświadczenia. O seryjne to najlepiej pytaj sie tutaj:http://jerkbait.pl/topic/69687-wędki-st-croix/ Ten watek to bardziej o blankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 O seryjne to najlepiej pytaj sie tutaj:http://jerkbait.pl/topic/69687-wędki-st-croix/ Ten watek to bardziej o blankach Okay, podpytałem paru posiadaczy na priv, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Na skutek decyzji wczoraj wieczorem stalem sie posiadaczem blanku StC o takim oznaczeniu 5S70MLF-G10Zdaje mi sie, ze wiem co kupilem Kiedys powstanie na tym wedka na pstrazka... kolejna Ale bede wdzieczny, jesli ktos wyjasnilby mi ta 10tke na koncu.Co ona oznacza ?Model z 2010 roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Strzał w 10 Daniel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W 2010 zielone Elite wróciły, ale w nieco innym odcieniu jak stare zielone z przełomu wieków.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dziekuje za wyjasnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas277 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam Mam podobne pytanie jak Guzu. Mam bardzo podobny blank i czy mogę mizć pewność, że to blank wyprodukowany w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam Mam podobne pytanie jak Guzu. Mam bardzo podobny blank i czy mogę mizć pewność, że to blank wyprodukowany w tym roku? Najświeższe blanki elite produkowane są równiez z zastosowaniem technologii TET i to powinno byc napisane na blanku. a przeciwnym razie jest to starsza seria. oznaczenie powinno wyglądac tak:http://jerkbait.pl/topic/33293-shavt-projektów-kilka/?p=1786825 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi