Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Mhmm.. W XS natychmiast wbiłby się osobnik XXL.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Czy są na forum użytkownicy spinningu na 4C68MHF Bass - Jig-N-Worm TBC68MHF 6'8" MH FAST 12-20 lb 3/8-1 oz. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Mam takie pytanie, czy blank St Croix 3SC86MF2 (https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-St.-Croix-SCIII-Salmon-Steelhead-AVID-/498) to ten sam blank co w St. Croix Avid AVS86MF2 ? Edytowane 30 Października 2017 przez zandermafija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Mam takie pytanie, czy blank St Croix 3SC86MF2 (https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-St.-Croix-SCIII-Salmon-Steelhead-AVID-/498) to ten sam blank co w St. Croix Avid AVS86MF2 ?Tak Edytowane 30 Października 2017 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ktos uzywa 5C71MHXF-G ? http://www.mudhole.com/St-Croix-SCV-Bass-Rod-Blank-5C71MHXF-G Potrzebuje wymiary grubosci blanku tak 10, 20, 30, 40cm od konca dolu blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ktos uzywa 5C71MHXF-G ? http://www.mudhole.com/St-Croix-SCV-Bass-Rod-Blank-5C71MHXF-G Potrzebuje wymiary grubosci blanku tak 10, 20, 30, 40cm od konca dolu blanku. Ciekawy blank.Napisz prosze, jak juz go bedziesz mial. Jak on tam sie prezentuje i co proponuje. Dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nie ma sprawy, gdzies za 3 tygodnie powinien byc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Czy może ktoś używa/używał wędki zbudowanej na tym blanku 5S90LM2-G ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Czy może ktoś używa/używał wędki zbudowanej na tym blanku 5S90LM2-G ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Używałem prawie dwa lata.Fajny lekiki rzeczny uniwersal, głównie pod twarde przynęty ,czyli kleń i boleń ,Choć okonie na gumy też łowił.Aha ,niech nie zwiedzie standardowa opinia o niedoszacowaniu StC,ten jest w miarę poprawnie opisany,choć na podanie wobka 18g nie ma szans .Boleniowe przecinaki dynamiczne rzuty do 12g maks .Swietny pod minnow 5-7cm i lotniejsze kleniowe od 3g+. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Dąbek 111 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Ktos uzywa 5C71MHXF-G ? http://www.mudhole.com/St-Croix-SCV-Bass-Rod-Blank-5C71MHXF-G Potrzebuje wymiary grubosci blanku tak 10, 20, 30, 40cm od konca dolu blanku. Pytaj tego kolego http://jerkbait.pl/user/51514-pingvinas/ma casta zbudowanego na tym blanku.Rownież pytałem go ostatnio o ten blank bo chodzi mi po głowie jako dłuższa alternatywa 5C68MHF-B.Sam ściągasz blank ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dzięki Rafał za info.Będę używał tylko wobków minnow 5-7cm czyli powinno być spoko.Obawiałem się opisu fabrycznego że będzie zbyt mocny i rozważałem model o oczko słabszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Planuję złożyć sobie coś pod okonia na blanku5S70LF-B 7'0" | 4-8 lb. | 1/16 - 1/4 oz. | Fast Action | Light Power | 1 Piece | 4.0 Tip | 0.38 Buttlub4S70LF 7'0" | 4-8 lb. | 1/16 - 1/4 oz. | Fast Action | Light Power | 1 Piece | 4.0 Tip | 0.394 ButtMoże miał ktoś okazję zestawić oba blanki ze sobą? Czy 5S nie będzie za "suchy"?I pytanie z cyklu głupich, czy Butt to średnica szczytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Butt to srednica konca dolu blanku, w calach w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Miałem podobny dylemat. Pod uwagę brałem jeszcze avs66lf, który też jest całkiem fajną opcją.Ostatecznie jestem szczęsliwym posiadaczem Legend tournamenta. Elitka według mnie troszkę za sucha. Tournament ma delikatny szczyt, dość mocny dolnik, który pozwoli na wyjęcie z wody nieoczekiwanego przyłowu bez stresu. Super sprawdza się przy klasycznych okoniowych gumkach oraz delikatnym dropsie. Okonki wleczone "za wareczke" nie spadają więc jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Miałem wspomnianego Avida w dwóch kawałkach AVS66LF2 i trochę za kluskowaty dla mnie był. Pstrągi po 30cm gięły go po korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Avida wykluczam Miałem wspomnianego Avida w dwóch kawałkach AVS66LF2 i trochę za kluskowaty dla mnie był. Pstrągi po 30cm gięły go po korek Avida wykluczyłem z podobnych przyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Uprzejmie donoszę, że stoją u Wojtka w stojaku świeżo przybyłe blanki Legend Glass, w cenach wg mnie zachęcających.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Planuję złożyć sobie coś pod okonia na blanku5S70LF-B 7'0" | 4-8 lb. | 1/16 - 1/4 oz. | Fast Action | Light Power | 1 Piece | 4.0 Tip | 0.38 Buttlub4S70LF 7'0" | 4-8 lb. | 1/16 - 1/4 oz. | Fast Action | Light Power | 1 Piece | 4.0 Tip | 0.394 ButtMoże miał ktoś okazję zestawić oba blanki ze sobą? Czy 5S nie będzie za "suchy"?I pytanie z cyklu głupich, czy Butt to średnica szczytu?Tu masz ugięcie 5S70LF-Bhttp://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugięć/page-10Bardzo Szczytowy,dolnik stoi kółkiem nawet pod pasiekiem powyżej 40cm.Połowiłem sezon i zmieniłem na Suzuki.Uważam że blanki Suzuki w zastosowaniu okoniowym jeszcze nie mają konkurencji.Bo który blank oferuje tyle mięsa nie tracąc na szybkości ?Czego chcieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ha, ja tez wszystkie elitki zamienilem na suzuki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Uważam że blanki Suzuki w zastosowaniu okoniowym jeszcze nie mają konkurencji.Bo który blank oferuje tyle mięsa nie tracąc na szybkości ?Czego chcieć więcej A jaki ten suzuki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ja mam 4lb Pro.Każdy dobiera moc blanku do swoich preferencji.Pisałem ogólnie o charakterystyce Blankow Suzuki Taka moja opinia mimo tego że dalej jestem wielkim fanem St.Croix i pomijając ten jeden kij na wieszaku goszczą same Xtremki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Panowie złamał mi się kijek LES66MF przy samym dolniku (oznaczenie na polskim rynku ES66MF). Niestety był prezentem z USA, nie jest zarejestrowany i nie mam na niego papierów. Czy jest możliwa wymiana blanku na identyczny, czy znacie kogoś kto by się tego podjął i czy to się w ogóle opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Panowie złamał mi się kijek LES66MF przy samym dolniku (oznaczenie na polskim rynku ES66MF). Niestety był prezentem z USA, nie jest zarejestrowany i nie mam na niego papierów. Czy jest możliwa wymiana blanku na identyczny, czy znacie kogoś kto by się tego podjął i czy to się w ogóle opłaca? Skontaktuj sie z STC i pewnie wymienia. Bedziesz musial pokryc wysylke do US i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartasL2 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Witam, Panowie mam pytanko. planuje zbudować sobie wędkę na grubego garba i pieska na lekko. W głowie rodzi się dylemat czy 3S66MLF czy może 3S76MLXF.Do cięższego łowienia mam TBS68MXF.Przynęty to tylko gumy max 3´´ i 4´´ do max 10 g ołowiu. Fajnie gdyby startowal od tych 4 g plus gumka. Edytowane 10 Listopada 2017 przez BartasL2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi