DP Fishing Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Tak zapisałem przedział wyrzutowy orientyjnie to zależy od wielkości i kształtu gumy oraz prowadzenia. W każdym razie opisalem częściowy przekrój dostępnych modeli które nadają się do łowienia sandaczy i nie tylko. Teraz zostało jechać do pracowni lub pomacać gotowe i coś wybarać. Łapać ryby i mieć radoche 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Główki 20 do 50 gram w opadzie. Czy twoje typy to z tej samej serii czy wyzszej. Sent from my SM-G950F using Tapatalk5SW70MHF , ze słodkowodnych w wyższym module niestety nie dadzą rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Proszę o opinie użytkowników wedek na blankach Avida 3S56ULF2 i 3S60ULF2. Jak je mozna porównać do np Matagi Super Trout TR60? Blank z przeznaczeniem na typowego pstrągowego króciaka pod głównie obrotówki 1 i 2, małe woblerki 4-5cm itp Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Panowie, niegdyś lista blanków była dostępna na oficjalnej stronie producenta. Niestety nie potrafię znaleźć tego pdf'a na ich stronie.Będę wdzięczny jeśli ktoś mi wskaże .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Witam . Czy któryś z kolegów ma spinning na 4S71MHXF? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Szukam obecnie zadania dla Steeza SV TW. Jak sądzicie, czy jest sens wykonywania wędki pod casta na blanku 5S70MLF? Celem jest sandacz z brzegu na płytkim jeziorze, na którym 5-6 g i keitech 3’ to już ciężka przynęta.Chciałbym zbroić w torzite. Jaka może być cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 5S70mlf trochę za mocny jak chcesz łowić tak lekko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Szukam obecnie zadania dla Steeza SV TW. Jak sądzicie, czy jest sens wykonywania wędki pod casta na blanku 5S70MLF? Celem jest sandacz z brzegu na płytkim jeziorze, na którym 5-6 g i keitech 3’ to już ciężka przynęta.Chciałbym zbroić w torzite. Jaka może być cena?Mam ten kij na blanku elitki i opisany przez Ciebie ciężar wyrzutowy to komfortowy dół. Jeśli muszę zejść niżej biorę w łapę LF-ta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Witam znawców st croix i cała reszte.Mam pytanie który kijek bedzie lepszy jako uniwersał rzeczny przy łowieniu boleni i sandaczy rzadziej szczupak.Głównie woblery od 8gram do 15 oraz gumy 3,4,5cali od 7do 20g.I tylko plecionka ,łowienie tylko z brzegu WRS90MHF2 czy WRS86MHF2.I czy kołowrotek o wadze 315g bedzie ok wywazał te kijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Witam znawców st croix i cała reszte.Mam pytanie który kijek bedzie lepszy jako uniwersał rzeczny przy łowieniu boleni i sandaczy rzadziej szczupak.Głównie woblery od 8gram do 15 oraz gumy 3,4,5cali od 7do 20g.I tylko plecionka ,łowienie tylko z brzegu WRS90MHF2 czy WRS86MHF2.I czy kołowrotek o wadze 315g bedzie ok wywazał te kijki. Bylo wiele razy na forum - przy dobrze zrobionej wedce, wielkosc kolowrotka nie ma prawie zadnego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Wiem ale chodzi bardziej o fachowa opinie do czego najlepiej sie nadaja i czy róznice miedzy nimi sa poza długoscia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Cześć. Pilnie szukam blanku 5S76MLXF-B (xtreme) ktoś ma może takowy na stanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 hej,ma ktoś LBS610MXF nadaje się to pod sandacza do opadu z łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Tak nadaje się na sandacza z łódki. Ja nie łowię na xfasty ale mają wielu zwolenników. Już delikatniejszy model 610mlxf to świetna kosa na sandacze. Edytowane 3 Października 2018 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Cześć Szukam informacji o blankach:4C71MHXF 5C71MHXF Ktoś używał je?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 potrzebował bym blank pod okonie.głównie z brzegu rzeki 4-10metrów oraz zbiorniki kochanego PZW kij głównie do łowienia gramatura 2-5gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Jak masa cała przynęty 2-5g to 4S70LF/5S70LF jeśli 2-5g plus guma to 4S610MLXF lub 5S76MLXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 5s76mlxf i 2-5g plus guma, jeszcze ktoś w to uwierzy.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 5s76mlxf i 2-5g plus guma, jeszcze ktoś w to uwierzy..2g plus guma to mąż już 4g. Czterema gramami rzucisz, nie bedą to odległości powalające ale da rade jeśli zestaw złoży dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Moim zdaniem komfortu nie będzie. Stosowanie super cienkiej plecionki do tego kijka to też trochę nieporozumienie. MLXF nie boi się 15g główek podbijanych z 8m a to już o czymś świadczy. Każdy łowi po swojemu ale jak kolega pyta o okonie z małej rzeki to jest wiele innych bardziej dopasowanych propozycji niż st croix a już na pewno lepszych niż 5S76MLXF. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Szukam opinii o najkrótszych blankach Avida: 3S56ULF2 i 3S60ULF2. Czy ktoś użytkuje kijki na takich blankach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Szukam informacji o blnku 5c68MF-B - interesują mnie opinie użytkowników wędek wykonanych na tym blanku, zwłaszcza jeśli chodzi o możliwości rzutowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Szukam informacji o blnku 5c68MF-B - interesują mnie opinie użytkowników wędek wykonanych na tym blanku, zwłaszcza jeśli chodzi o możliwości rzutoweSam jestem baaardzo ciekaw jak w/w blank ma się do 5S70MF-B i G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A która extremka będzie dobra do UL? Tak od 2 gram powiedzmy do 6 z Keitechem 2 cale? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Teoretycznie ta opisana do 7g (LF) ale to tylko teoria. Ja sam szukałem, znalazłem w Suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi