zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja bym chciał extreme jednak najsłabsza która jest ta do 7? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Nie ma takiej tzn UL . L to już kawał sprzętu . Chyba nowa seria panfish coś oferuje , tylko czy blanki będą ? Tomek z UL zainteresuj się avidem . Coś tam jest do wyboru i może nowsze blanki są szybsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja bym chciał extreme jednak najsłabsza która jest ta do 7? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTo znaczy że MHF podszedł, co? Ja jestem uzależniony od xtreme. Ta do 7g to np. 5S70LF2-B (do 1/4 oz.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Nie ma takiej tzn UL . L to już kawał sprzętu . Chyba nowa seria panfish coś oferuje , tylko czy blanki będą ? Tomek z UL zainteresuj się avidem . Coś tam jest do wyboru i może nowsze blanki są szybsze ?Jak nie ma jak jest5s70ulf2-g to nie extremka? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 To g na końcu to green -Elitka. Przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jak nie ma jak jest5s70ulf2-g to nie extremka? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaGdzie taki blank jest ? Chętnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) 5S70LF2-GChyba chodziło o taki Albo o taki 5S60ULF2-G chyba ktoś zrobił fuzje obu I POWSTAŁ ;P5S70ULF2-G Edytowane 6 Listopada 2018 przez Derrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A tu są takie informacjehttps://sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-St.Croix-SCV-Bass-Spinning-LEGEND-EXTREME/295 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Jak nie ma jak jest5s70ulf2-g to nie extremka? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaChodziło mi o 5s70ulm2-g Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Byś może są to nowe konstrukcje ( nowa seria kijaszków panfish ) . Ale na stanie W BRC brak . Jeżeli tylko się pojawią w sprzedaży to warto spróbować , szczególnie model 7' może okazać się super okoniówką , z akcją moderate . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) O 5S70ULM2-G pisał już @bardziu (BRC) w 2015, wiec to nie jest nowa konstrukcja Post #3http://jerkbait.pl/topic/50636-prośba-o-opinie-na-temat-blanku-fishing-art-blaas-slxf666-2n-slxf666-1n/ Edytowane 7 Listopada 2018 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Dziękuję juz znalazłem odpowiedzi na swoje pytania???????? Edytowane 11 Listopada 2018 przez Kamil_D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Wiem że temat był wałkowany nie raz ale czy ktoś miał w rękach do porównanie blanki-wedki na Extreme 5s610mxf-b 12lb do 5s70Mlf-b 10lb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Będzie black friday na blanki st. Croix jak kiedyś? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Wiem że temat był wałkowany nie raz ale czy ktoś miał w rękach do porównanie blanki-wedki na Extreme 5s610mxf-b 12lb do 5s70Mlf-b 10lb ?Miałem, jakis czas temu, xf troszkę bardziej szczytowy chociaż ten mlf to tez taki xf bardziej. Dolnik bez pracy a komfort w mlf do 15g + skaker 3.25' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 a dołem Miałem, jakis czas temu, xf troszkę bardziej szczytowy chociaż ten mlf to tez taki xf bardziej. Dolnik bez pracy a komfort w mlf do 15g + skaker 3.25'a dołem który niżej zagada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Nie pamiętam z 6g plus guma, ale może ktoś bardziej pomoze bo ja głównie łowiłem w górnym zakresie. Edytowane 18 Listopada 2018 przez shavt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Będzie black friday na blanki st. Croix jak kiedyś? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTo było Tomku wieki temu...☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 To było Tomku wieki temu...[emoji5]Może właśnie dlatego ze dawno temu to było to zrobią znowu... Przydało by się Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Panowie tak z ciekawości ,czy ktoś łowił ?łowi na st.c elit legend tego 2,9 do 18 gram ? Ew troszkę krótszą ....generalnie interesują mnie opinie użytkowników tych kijków . Domyślam się ,że te 18gram jest lekko zaniżone ? Do czego generalnie kije o tym c/w się nadają ....kleń boleń ? Edytowane 14 Grudnia 2018 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Krótszym 9' łowiłem 2 sezony.Jest opisany prawidłowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverman Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 LTIS76MLF vs MHX DS821 Witam, jak w temacie mógłby ktos porównać obie wedki do lekkiego jigowania medium light za sandaczem na lekko na plecionke 0,08 (8lbs) cena nie gra roli , ale po co przeplacac nie mialem do czynienia z obiema wedkami ale czy w wedce st croix (fast) uchwyt bedzie wygodny ? i czy blank w IV weglu bedzie lepszy niż np. MHX (ex fast) uzbrojony w delfinie ew/ DNPS i systemie KR Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Tego konkretnie MHX-a nie znam , ale oglądałem Tournamenta i wywarł na mnie ogromne wrażenie . Uchwyt zależy kto co lubi - mi odpowiada , sama wędka jest dobrze wyważona . Ugięcie fenomenalne , moc w dolniku jest ... szczytówka będzie się świetnie ładowała .Na serio super seryjny St.Croix , choć nie mogę pochwalić się użytkowaniem nad wodą . Same systemy zbrojenia znacząco się różniące delfin vs fabryczny St.Croix , ale jakbym miał nieograniczone finansowe zasoby to z MHX-a ( po wcześniejszych doświadczeniach z tą marką ) to bym raczej zrobił podpórkę pod takiego Tournamenta ... blanki St.Croix to inna liga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Rawciu, napisz coś więcej...? Jeśli ogarnie te 18g to raczej kij pod gumę czy woba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi