Gość White-fish Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Mógłbyś spróbować uzbroić górę jescze lżej i zastosować przelotki z seri Forecast micro, oznaczenia to BMKL. Występują w rozmiarach od 3.5-5.5 Krzyśku nie mogę na stronie Fishing-Center, Fishing-Art znaleść tych przelotek micro. Wydaje mi się iż dół uzbroję w Hardloy'e, środek w Alconite a 4 ostatnie przelotki dam SiC w tytanach wychodzi ok 20 czy 30 zł taniej niż w samych Alconitach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Rozumiem w PL ich raczej nie kupisz, chyba że prywatnie od kogoś. Ale napisz do Pana Irka (może coś ma na stanie), bo Fuji też robi te rozmiary, akurat napisałem o Forecastach, bo są dosyć tanie a niczego im nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Głównie będę zaopatrywał się w pracowni Fishing-center (poza korkiem i niektórymi blankami) tak więc trzeba dogadać się z Panem Irkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 mam taki kij ubrany seryjnie, gdyby go ubrac troche lzej, to bylaby prawdziwa perelka ... swiety allround na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 mam taki kij ubrany seryjnie, gdyby go ubrac troche lzej, to bylaby prawdziwa perelka ... swiety allround na okonie Właśnie dlatego @Pitt, chce go ubrać lżej. Seryjny kij macałem w jednym ze sklepów współpracujących z portalem corona-fishing.Pytanie tylko czy SiC w tytanach na szczycie (5,5 szczyt; 5,5; 6; 7) Alconite po środku (08L) i Hardloy na końcu (10, 16, 20) uzyskam szybszą akcje... W końcu SiC'i są lżejsze od Alu-ox'ów więc tak bardzo nie będą obciążać góry kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja bym na ten blank nie zakladal SiC'ow tylko alconity, z tym, ze mniejsze rozmiarowo niz zbrojenie seryjne, np. tak pod kolowrotek #1000 i zylke 0.18 ... i juz masz lzej i szybciej i bez akrobacji budzetowych ... ale to tylko takie moje milego trzaskania garbusow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 @pitt dobrze Ci podpowiada. Rzuć okiem w zestawienie wagowe przelotek... Nie musisz inwestować w SIC a nawet alconite, żeby było lekko , a w kieszeni trochę zostanie . Można pokombinować z hardloyami i przelotkami forecast i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 No to chłopaki @Pitt i @Krzysiek_pomorsko dali mi do myślenia Zestawienie wagowe powiadacie? A gdzie mogę zdobyć tabelkę z wagami przelotek?? Czyżby chodziło o ten wątek: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=12992&am p;prevloaded=1&&start=100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Yap, to to zestawienie. Tu ze zdjęciami dla ułatweinia http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=13006&am p;am p;start=0& co prawda jeśli idzie o małe L-ki poniżej 5.5 nie ma ich w zestawieniu, ale i tak to co jest daje dużo do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 daje dużo do myślenia. oj daje daje w życiu nie spodziewał się ze niektóre rozmiary Hardloy'a mogą być tej samej wagi lub lżejsze od SiC'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 No i znów zmiany w St Croix .. Oglądam właśnie katalog na 2011 , bo kije jeszcze nie dotarły , ale zwiastunów nowości jest niemało . Zniknęły z oferty Inshore Legend , co dla mnie nie całkiem jest zrozumiałe z racji ich walorów . W ich miejsce pojawi się całkiem nowa seria Legend Salt , ale już w wersji potworówek , no i poszerzy się rodzina morskich Mojo . Pierwszy raz chyba w historii St Croix zabłyśnie także karpiówkami Avida . Robaczanki !!W segmencie ekonomicznym SCII przybywa nowa zupełnie seria Eyecon dedykowana walleye . Powieksza się też Mojo o nową serię wędzisk musky ..A sam top czyli Legendxtreme W nowych materiałach i kompozycjach skrywających sie pod tajemniczym 3M Matrix Resin w parze z NSi resin dla ujęcia wagi oczywiście . Tournamenty bez zmian , bo to był zwykły strzał w dziesiątkę i trudno byłoby to poprawiać . I na koniec w zachowanej seri Imperial będą blanki 9'0 w czwórce WT , co mnie raduje osobiście .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 O kurcze Sławku, przyjdzie mi po polsku normalnie ponarzekać... akurat seria Inshore Legend to było coś co na przestrzeni ostatnich kilku lat najbardziej mi się w St.Croix podobało - trudno się cieszyć nowościami w tej sytuacji trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Całkowicie się Pawle z tobą zgadzając , dodam zupełnie nieodpowiedzialnie , że brak choćby takich Avidów zdecydowanie mniej by mnie poruszył B) Po brązowych Elite też sobie szlochałem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Uuuaa, to żeś pojechał czuję w tych echa przebrzmiałych sporów Myślę że zgon konia roboczego - Avida - byłby jednak bardziej odczuwalny, biorąc pod uwagę ilość modeli w tej serii a co za tym idzie ilość zastosowań. Inshory to była krótka ławka jednak, kilka blanków - co nie zmienia faktu, że wystających nieco ponad rynkową średnią, więc żyło nam się będzie bez nich trochę mniej kolorowo, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Spory są dobre , a nawet lepsze od kłótni . Jednak tak zawsze na ogół sie zdarza że trafiamy w poszukiwaniach na esencje , albo i ich roztwory .. Byle nie sake .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 czyli porozumienie ponad podziałami chcesz budować na niechęci do ciepłej wódki.... i słusznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 No tak .. Chyba że jakiś tutejszy antyklerykał uczepi się i nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Dopóki będzie tu panował oświecony absolutyzm, nie ma takiej opcji <_< Liczę Sławku, że będziesz trzymał rękę na pulsie i napiszesz kilka słów jak nowości dotrą do Żbika? Jeśli Cię nie brzydzi, to może być nawet o tych dolnopółkowych Mojo & Eyeconach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 A ja mam pytanko szukam czegoś o takich parametrach ;] Uchwyt do multi . Wędka typu Travel 2 lub 3 składy max 7 wyrzut 40 -100 gram moc około 30lbs ;]może w nowościach coś będzie ;] o podobnych parametrach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 jamesty jak w 3 składzie to są takie fajne batsony.tanio mozna kupić.wejdz na ebay.com znajdz sprzedawcę sprzedajacego blanki batson.napisz co potrzeba i on Ci załatwi co bdsz potrzebował.wszystkiego nie ma na wystawce,ale w magazynach jest troche .wystawione ma głownie muchowe blanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 poszukuję informacji na temat tytułowego blanku. przeszukałem już chyba wszystkie angielskojęzyczne fora, ale jak na razie nic konkretnego nie znalazłem. z góry dzięki za wszelkie info, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 I ja sie wpisuje w oczekiwanie na informacje, bo ten blank chodzi mi po głowie i zaglada do kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Żeby nie wyszło , że najciemniej jest pod latarnią , to streszczam ..Jest to jak najbardziej typowy Premier , o minimalnie głębszym ugięciu , którego największym walorem jest skład trójmnogi Do castingu lepszym wyborem w trzyskładzie , moim zdaniem oczywiście , byłby zwyczajny czarny Premier - tyle że do 5/8 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbik Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Materiał w Tidemasterach i Premierach jesli chodzi o grafit ten sam, a jednak różnice znaczne. Tidemaster cieplejszy, mocniejszy . Słowem zupelnie inne konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) ... Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Endi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi