Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość White-fish

Mógłbyś spróbować uzbroić górę jescze lżej i zastosować przelotki z seri Forecast micro, oznaczenia to BMKL. Występują w rozmiarach od 3.5-5.5

Krzyśku nie mogę na stronie Fishing-Center, Fishing-Art znaleść tych przelotek micro.

Wydaje mi się iż dół uzbroję w Hardloy'e, środek w Alconite a 4 ostatnie przelotki dam SiC w tytanach :unsure: wychodzi ok 20 czy 30 zł taniej niż w samych Alconitach...

Gość White-fish

mam taki kij ubrany seryjnie, gdyby go ubrac troche lzej, to bylaby prawdziwa perelka ... swiety allround na okonie

Właśnie dlatego @Pitt, chce go ubrać lżej.

Seryjny kij macałem w jednym ze sklepów współpracujących z portalem corona-fishing.

Pytanie tylko czy SiC w tytanach na szczycie (5,5 szczyt; 5,5; 6; 7) Alconite po środku (08L) i Hardloy na końcu (10, 16, 20) uzyskam szybszą akcje... :unsure:

W końcu SiC'i są lżejsze od Alu-ox'ów ;) więc tak bardzo nie będą obciążać góry kija.

• 3 miesiące temu...

No i znów zmiany w St Croix .. Oglądam właśnie katalog na 2011 , bo kije jeszcze nie dotarły , ale zwiastunów nowości jest niemało . Zniknęły z oferty Inshore Legend , co dla mnie nie całkiem jest zrozumiałe z racji ich walorów . W ich miejsce pojawi się całkiem nowa seria Legend Salt , ale już w wersji potworówek , no i poszerzy się rodzina morskich Mojo . Pierwszy raz chyba w historii St Croix zabłyśnie także karpiówkami Avida . Robaczanki !!

W segmencie ekonomicznym SCII przybywa nowa zupełnie seria Eyecon dedykowana walleye . Powieksza się też Mojo o nową serię wędzisk musky ..

A sam top czyli Legendxtreme W nowych materiałach i kompozycjach skrywających sie pod tajemniczym 3M Matrix Resin w parze z NSi resin dla ujęcia wagi oczywiście . Tournamenty bez zmian , bo to był zwykły strzał w dziesiątkę i trudno byłoby to poprawiać . I na koniec w zachowanej seri Imperial będą blanki 9'0 w czwórce WT , co mnie raduje osobiście ..

Całkowicie się Pawle z tobą zgadzając , dodam zupełnie nieodpowiedzialnie , że brak choćby takich Avidów zdecydowanie mniej by mnie poruszył B) B)

Po brązowych Elite też sobie szlochałem ..

Uuuaa, to żeś pojechał :lol: czuję w tych echa przebrzmiałych sporów B) Myślę że zgon konia roboczego - Avida - byłby jednak bardziej odczuwalny, biorąc pod uwagę ilość modeli w tej serii a co za tym idzie ilość zastosowań. Inshory to była krótka ławka jednak, kilka blanków - co nie zmienia faktu, że wystających nieco ponad rynkową średnią, więc żyło nam się będzie bez nich trochę mniej kolorowo, niestety

Dopóki będzie tu panował oświecony absolutyzm, nie ma takiej opcji <_< Liczę Sławku, że będziesz trzymał rękę na pulsie i napiszesz kilka słów jak nowości dotrą do Żbika? Jeśli Cię nie brzydzi, to może być nawet o tych dolnopółkowych Mojo & Eyeconach :D

jamesty

jak w 3 składzie to są takie fajne batsony.tanio mozna kupić.wejdz na ebay.com znajdz sprzedawcę sprzedajacego blanki batson.napisz co potrzeba i on Ci załatwi co bdsz potrzebował.wszystkiego nie ma na wystawce,ale w magazynach jest troche .

wystawione ma głownie muchowe blanki

• 3 miesiące temu...

Żeby nie wyszło , że najciemniej jest pod latarnią , to streszczam ..

Jest to jak najbardziej typowy Premier , o minimalnie głębszym ugięciu , którego największym walorem jest skład trójmnogi :D Do castingu lepszym wyborem w trzyskładzie , moim zdaniem oczywiście , byłby zwyczajny czarny Premier - tyle że do 5/8 ..