antoni Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam . Z nieoficjalnego źrodła doszły mnie słuchy , iż zarząd PZW Nowy Sącz i nie tylko oni ale rownież jakaś grupa ludzi z nimi związana , popadła w spore tarapaty z wymiarem sprawiedliwości .Powiem szczerze , ze nie wiem do końca ile w tym prawdy ale czyżby w końcu i w wędkarstwie komuna miała dobiec końca i miały nadejść lepsze czasy ?Jak by kto co wiedział chętnie wysłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Też "co nieco " słyszałem, wraz z pękającymi betonem popękają też dupy nie których zasłużonych "członków". Nie chcę siać fermentu- czekam na oficjalne informacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 więcej tu: http://www.pudelek.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kolego nie śmigam po takich stronach nie wiem czy to kwestia wieku czy podejścia do życia ale jak przeglądasz to daj znać jak byś cos tam znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jak znowu jakieś komuchy polecą to bedą nowe manifestacje kod'u z wielce pokrzywdzonymi świniami oderwanymi od koryta Idę po popcorn 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A na jakiej płaszczyźnie rogrywa się ten konflikt z prawem? Sprawy związane ze samym związkiem czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Jak znowu jakieś komuchy polecą to bedą nowe manifestacje kod'u z wielce pokrzywdzonymi świniami oderwanymi od koryta Idę po popcorn Miesięcznice lepiej robić zamiast manifestacji... . I nowych do koryta (Kamiński, Rogacki, Hoffman, Kurski i wielu innych) . Chyba że udowodnisz że to najwyższej klasy specjaliści są .Powyższe nie oznacza że popieram działania skostniałych działaczy PZW. Wprost przeciwnie. A tak ogólnie: powinniśmy zaprzestać wrzutek propisowskich, proplatformerskich, antyprezydenckich, prokukizowych itp... . Społeczeństwo jest i tak już potwornie podzielone. Ciężko to będzie zasypać. Edytowane 11 Lutego 2016 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Wpadłem, OT posprzątałem. I koniec OT bo zaraz jakiś mod wpadnie. Edytowane 12 Lutego 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Nie pierwsza juz afera w Sączu- kilka lat temu osoba z zarządu koła została skazana za sprzedaż sfałszowanych zezwoleń. Miał dobra drukarkę chłopina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A na jakiej płaszczyźnie rogrywa się ten konflikt z prawem? Sprawy związane ze samym związkiem czy coś innego?Sprawy zwiazane z oszustwami i machlojkami lewe druki i tym podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi