Melabolgia Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam, Mam pytanie do szanownych kolegów, czy ktoś miał styczność z Mivardi Integra 3000 ?Wydaje mi się klonem ryobi... Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje/ ocenę sprzętu. Mogę go zakupić w dobrej cenie (ok 210zł) okazjonalnie lecz wcześniej chciałbym poznać jakieś opinie... http://www.mivardi.cz/produkty/navijaky/predni-brzda/integra-3000/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Wizualnie to przypomina daiwę kix , tą starszą. Klonem z tej "rodziny" jest też Jaxon ZX Machine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja wiem,czy przypomina kixa? Na pewno przypomina kołowrotek . A ZX to sprzęt godny polecenia i cenowo nawet trochę bardziej atrakcyjny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Miałem okazję rozbierać na części pierwsze kołowrotek zawarty w temacie i osobiście bym go nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi