NERO Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witajcie bardzo serdecznie. Z naszego forum korzystają osoby z wielu profesji zawodowych. Może ktoś z Was prowadzi biznes i posiada własny sklep internetowy bądź zajmuje się jego tworzeniem,obsługą? Jakby ktoś coś to proszę info na pw lub tu. Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jesli dobrze Cie zrozumialem szukasz namiaru na kogos kto zrobi dla ciebie sklep internetowy ,czy tak .Bo jesli tak to moge poadć namiar dla goscia ktory robil mi hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja działałem na szablonie sklepu od home.pl- na początek ok, prosty w obsłudze, samemu można ogarnąć. Koszt około 1000/rok.Jakbyś chciał cos unikatowego to juz droższa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi