milupa Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Maciek gratuluję wygranej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dzięki wszystkim! Gratulacje to mamy na wyjezdzie przynajmniej 2 zobowiązanych do złowienia porządnego okonia A Friko twierdzi, że się nie da.Maciek - musimy mu udowodnić, że jest w błędzie I złowić konkreta na 20 cm przynętę? Gratuluję Maćku! Cieszę się na kolejne spotkanie, tym razem na dłuższym wyjeździe Również się cieszę A Twój jerk z ostatniego spotkania nawet nie powąchał wody - prezentuje się na półeczce ze statuetkami, pucharami i medalami oraz wystawą Star Wars Można by napisać że zawody zostały wygrane okoniem I to samymi zawodniczymi 18,1 cm Gratuluje wygranej w konkursie do zobaczenia w maju na Stora Bellen !Do zobaczenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Brawo Maćku, głosowałem na Ciebie. Daj popalić szwedzkim pasiakom i napisz o tym fajny tekst. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz196209 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Pouczający artykuł z wyraźnie wyczuwalnym własnym doświadczeniem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Świetny artykuł. Z chęcią poczytałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki wielkie za miłe i motywujące do następnych tekstów słowa Edytowane 28 Lutego 2016 przez mefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosław Es Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Świetny artykuł ostatnio byłem na rybach i stosowałem gumy rożnego rodzaju od imitacji dendrobeny po jaskółki, kopytka, przez nimfy itp. przeróżne kolory, odcienie i lipa totalna.. nic.. nie pomyślałem żeby spróbować coś typu "złom" czy "drewno w lakierze" co mogło zaowocować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi