Persi Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Zadam może prozaiczne pytanie, lecz jak mówi przysłowie: nie ma głupich pytań, są głupie odpowiedzi. Czy znacie sklep w Warszawie w którym można nabyć echosondę Lowrance Elite 7 w zakupie ratalnym? Szukam takowego przez google ale nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Każdy z Allegro. Tak nie chcesz? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Raty z allegro z reguły nie przechodzą niestety, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Zapytaj w Raven Fishing ;-) Mają swój wątek na Jerkbait.pl :-) Edytowane 11 Lutego 2016 przez mackot_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Zobacz kolego na Spójni.W Gdańskim oddziale nie ma problemów z zakupem na raty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Raty z allegro z reguły nie przechodzą niestety, Kilka razy korzystałem z rat 0% na allegro i nigdy żadnych problemów nie było Edytowane 12 Lutego 2016 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Raty z allegro z reguły nie przechodzą niestety,Zawsze u mnie przechodzi. Kupowałem 4 razy na raty poprzez Allegro i bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezi0rko Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Zobacz sklep Canoe w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Panowie pytanie czy raty 0% przez allegro rzeczywiście wynoszą 0%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Panowie pytanie czy raty 0% przez allegro rzeczywiście wynoszą 0%?Trudne pytanie,pewnie nikt niezna na nie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Panowie pytanie czy raty 0% przez allegro rzeczywiście wynoszą 0%?Tak było w październiku,brałem pewną rzecz za 1800pln i dostałem grafik spłat na 10x 180pln w pozostałych rubrykach miałem 0pln.(alior)Kolega coś chciał nabyć kilka tygodni temu i już była prowizja około 1.5raty więcej do spłaty(mbank) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Co jakiś czas robią takie promo i są faktycznie raty 0% (korzystałem 2 czy 3 razy). Ale tak na co dzień oczywiście są oprocentowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nie wiem jak jest na Allegro, ale pewna siec sklepow agd oferowala kiedys raty 30/0%. Okazalo sie jednak, ze nie oznacza to wcale 30 miesiecznych splat...jezeli zmiesciles sie z tymi ratami w pol roku, rzeczywiscie bylo zero, jesli placiles rate raz w miesiacu, slono przeplacales. Co wiecej, pracownicy mieli zakaz wspominania o tym niuansie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Przy obecnej sytuacji, w której banki przerzucają na swoich klientów podatek bankowy, nie liczył bym na raty 0%. Niestety banki nie jest instytucją charytatywną i na czymś musi zarobić jak nie na procencie to na innych opłatach. Jeżeli jednak okazało by się że jest 0% to radze przeczytać dobrze umowę, bo mój kolega się tak przejechał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Na Allegro sa od czasu do czasu promocje i wychodzi dokładnie 10x rat i 0% (przedmiot za 1000zl wychodzi 10x100zl). Normalnie taki przedmiot na raty Allegro wychodzi 11x 100zl czyli łącznie 1100zl. Przepłacasz zatem 1 ratę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Pod koniec 2014 roku brałem zestaw ponton + silnik przez sklep internetowy. Poprosiłem o wystawienie tego zestawu na allegro. By obniżyć sobie ratę, wpłaciłem do sklepu 300zł. i zestaw na allegro wystawili za 2500zł. Wyszło 10 rat po 250zł. Słyszałem jednak że czasami te raty 0% wcale nie są za 0%, więc proponuje czytać regulamin, nawet 20 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Do znawców tematu a są takie "raty" że cała kwota jest rozłożona tylko na 2-3 raty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 o ile dobrze pamiętam, mogłeś suwakiem na Allegro decydować ile rat chcesz. Ale rąk sobie nie dam obciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi