MATT1989 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Zamierzam sobie kupić multiplikator jak w tytule, czy ktoś posiada ten multik, jak sie sprawuje? Chciałbym używać go do jerków od 40-80gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 .Przekładnia jak na niskoprofilowca robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Z tego co pamiętam to ma lub miał ten multik Peresada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 W takim razie poczekam na zdanie @peresady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 miałem i polecam - rezałem nim do 120g bez problemu. po sezonie takiej katorgi bez oznak zużycia poszedł do kolegi @Vitacola i z tego co wiem służy mu do dziś. czy już pisałem że polecam? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 120g biore go!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ten multik odpowiada wielkościa okumie vs 200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 uzywam juz chyba 3 sezon i od poczatku polecam ... sa nawet watki na forum, tylko trzeba choc troche chciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 uzywam juz chyba 3 sezon i od poczatku polecam ... sa nawet watki na forum, tylko trzeba choc troche chciec Szukałem i znalazłem mniejszy model 103L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 dlugo nie szukalem i wszystkiego nie wstawilem http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=208605 & jezeli spojzymy na sprawe pragmatycznie, to latwo stwierdzic, ze oprocz przekroju (i w niektorych przypadkach ogolnej wielkosci samego korpusu ... co sie chyba rowniez roundom zdarza) glowna roznica lezy w ergonomii ... ze strony technicznej roznice juz nie sa az tak wielkie, wszystkie czesci 'normalnego' low profila, powiedzmy curado 200, alphas 150 ... sa tak samo dymensjonowane jak w roundach, wielkosc tarcz hamulcowych, zebatek i innych czesci przekladni, grubosc osi, lozyska ... itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Jaka pojemnosc szpulki ma ten alphas? wejdzie na nią ze 150metrow 15kg plecionki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 kto czyta to forum, ten nie bladzi http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4775& ;prevloaded=1&&start=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Gdybym mógł otworzyć jakiś załącznik to byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 OpenOffice jest darmowy, na różne platformy i otwiera w/w załączniki. W czym więc problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Jak to z czym?Trzeba na tacy podać. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Dzieki @pitt jeszcze mam pytanko, pokrywy boczne w tym multiku są z aluminium czy kompozytu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Dzieki @pitt jeszcze mam pytanko, pokrywy boczne w tym multiku są z aluminium czy kompozytu??Że się zapytam aż . A na jakiej podstawie wysnuwasz wniosek, że ktokolwiek to sprawdzał? I po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 prawy jest z tworzywa, lewy (od korbki) z metalu (?) o ile sobie dobrze przypominam ...co do pytania - po co? to odpowiem tak ... po nic, calkiem z przypadku, podczas serwisowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 no i dorobiłem sie ALPHASA teraz tylko czekam na ATC od Daniela i na rozpoczęcie sezonu szczupakowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Żeby nie tworzyć nowego tematu, jakie są wymiary łożysk na szpulce w tym multiku? Lada chwila ma do mnie dotrzeć a chciałbym mu jakies lepsze zapodac żeby zejść z dolnym cw trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Żeby nie tworzyć nowego tematu, jakie są wymiary łożysk na szpulce w tym multiku? Lada chwila ma do mnie dotrzeć a chciałbym mu jakies lepsze zapodac żeby zejść z dolnym cw trochę 1150 x 830 np.http://www.hedgehog-studio.co.jp/product-list/90 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Do ilu gram można zejść tym multikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dla mnie 15,20 do 120 komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Rozumiem że to w serii a testował ktoś właściwości rzutowe na ceramicznych łożyskach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi