crizz100 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wpadł mi w ręce tytułowy multik , i mam pytanie na szpulce mam założone łożyska z czarną bieżnia i obudowa zewnętrzna czy to są oryginalne łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Kolega z forum chce mi sprzedać multik Daiwa Alphas 150 HL, rozumiem, że wszelkie opinie 120g dalej są podtrzymywane ? Szukam multika głównie do gum 50-120g ( bardzo rzadko może i 150g ). Czy ktoś potrafi określić jego max jeśli chodzi o gramaturę przynęt tak aby multika nie zajechać ? Da radę 150g ? Czasem użyje go na Rugii, ( wystarczy pod kranem przepłukać multik ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 150 to za dużo, jak dla mnie 100-120.Dość mała pojemność szpulki i słaby hamulec, brałbym Tatulę 200 HD obecnie gdyby do wyboru były oba nowe a kilka egzemplarzy tego Alphasa miałem w ręku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Andrzej, to dwie paczki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi