jac72 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam serdecznie.Jak w temacie szukam osoby która szyje pokrowce na wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Wystarczy tylko najpierw rozejrzeć się na forum:http://jerkbait.pl/topic/31795-pokrowce-tuby-i-nie-tylko-nowo%C5%9Bci/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Paweł niestety nie odpisuje od kilku dni a ja potrzebuję pokrowce na 1 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 A nie masz tam w swojej okolicy jakiejś zwykłej krawcowej ?Chyba że masz jakieś specjalne wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Wymagań nie mam. 6 pokrowców na jednoskłady. Zapinane na rzep najlepiej z weluru (są do patyczków tuby). No u mnie trochę słabo z krawcową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 ymmmm ... gdyby chodziło o jeden ale o sześć nie poproszę mojej żony. A tak między nami to szyje mi ona (moja żona) najprostsze pokrowce z czarnej włókniny ogrodniczej (taka paroprzepuszczalna, co to ogrodnicy przykrywają nią nowalijki) zakończoną trokiem do wiązania. W tubie zabezpiecza wystarczająco a zajmuje mniej miejsca i gładko przesuwa się po innym pokrowcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Pisz na priv, zrobi się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Polecam wyroby Mańka Mam od niego... hmmm... sam sie juz zgubiłem ile pokrowców Jesli maja byc na jednosklady, to polecam takie, jakie zamówiłem ostatnio u Mańka: zwężające sie ku dołowi i zapinane na klapkę z rzepem. Wtedy wkładając kij szczytówka w dół, na dole nie mamy za szerokiego pokrowca i nie zawija sie on na około szczytówki i widać dokładnie w którym miejscu jest szczytówka w pokrowcu. Na dole szerokość wystarczy spokojnie 2-3cm. Edytowane 12 Lutego 2016 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi