Skocz do zawartości
  • 0

SALMO SALTUS 2010 [ZLOT]

mifek

Pytanie

http://jerkbait.pl/art/photos/130/000.JPG

Witam Wszystkich bardzo serdecznie.

Mam zaszczyt zaprosić naszych Użytkowników / Forumowiczów (i nie tylko) na kolejny zlot, którego rybami herbowymi będą troć i łosoś poławiane z brzegu morskiej plaży, który odbędzie się w terminie 19,20,21 LISTOPADA 2010...

http://jerkbait.pl/art/photos/130/001.JPG

W tym roku nasz zlot odbędzie się wspólnie z zaprzyjaźnionym forum SEATROUTINPOLAD.

http://jerkbait.pl/art/photos/130/012.JPG

http://jerkbait.pl/art/photos/130/015.JPG

http://jerkbait.pl/art/photos/130/028.JPG

Zaczynamy w piątek, więc- piątkowa kolacja, sobotnie śniadanie, obiado-kolacja i wieczorny grill, niedzielne śniadanie i oczywiście dwa noclegi, mają kosztować 180zł od osoby. Jak na możliwość noclegów w pokojach 2 i 3 osobowych oraz bezpośrednią bliskość plaży cena wydaje się być bardzo atrakcyjną.

Ze względu na to, że ośrodek GRODNO II będzie otwarty specjalnie dla zlotowiczów i tylko nich wymagana jest bezwzględna wpłata zaliczki wysokości min 50 zł (można oczywiście też wpłacić z góry całą kwotę by później mieć spokój :D

Grodno II Sp. z o.o.

Al. Korfantego 79

40-161 Katowice

nr konta: 16 1050 1214 1000 0022 4946 0375

tytuł wpłaty: za pobyt w terminie 19-21 listopada 2010 + imię i nazwisko

NINIEJSZEJ WPŁATY NALEŻY DOKONAĆ W TERMINIE MAX DO 24.10.2010 (konieczność przygotowania odpowiedniej ilości noclegów, stołówki etc...)

Nr. konta znajduje się również w cenniku, w formacie PDF, na stronie ośrodka- http://www.grodno2.pl/

Bardzo bliska odległość do morza, urokliwe klify i las w którym znajduje się to miejsce, są atutami ośrodka Grodno II

Do dyspozycji mamy również duży strzeżony parking na terenie w/w obiektu.

Jednocześnie informuję, że lista na zlot została otworzona...

Życzę przynajmniej takich ryb jak padły w ubiegłym roku :D

http://jerkbait.pl/art/photos/130/029.JPG

Ze względu na liczne pytania chciałbym oznajmić, że żaden z uczestników zlotu nie będzie musiał sam szukać i załatwiać pozwoleń. Sprawa Pozwoleń będzie do załątwienia na miejscu w ośrodku GRODNO, w którym będziemy stacjonować...

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

popper bardzo fajny komplecik sam mam takie wdzianko od kilku lat Wiadomo, że bez kurtki też da rade lecz posiadanie takiego wynalazku na pewno nie zaszkodzi. Tak sobie gdybam bo jeszcze nigdy nie łapałem z plaży wiec wiem tyle co się naczytam na przeróżnych forach i gazetach... czyli prawie nic <_<

• 0

Popper z tą kurtką to ja się zbierałem już od dawna bo w sumie u siebie też czasem łowię brodząc. Ten wyjazd to był pretekst do kupna. Kupiłem tanią z Fishing Martu. Firma Ron Thompson. Jak będzie ujowa to bedę myślał dalej. Ważne, że ma ściągacz w pasie i mankiety na rękawach. Wszystko się da i nawet w OP1 łowić. Ale moje pierwsze doświadczenie z morzem było o tyle nie miłe, że miałem zwykłą kurtawkę bez ściągaczy która zakrywała tyłek. Pod kurtkę wlewała się woda a kieszenie nabierały po 10 litrów wody każda.No i super się łowiło, ale jak mogę nie mieć wody w kieszeniach i wzglednie się zabezpieczyć przed zalaniem wnętrza to czemu nie? Gdybym miał kupić tylko na ten wyjazd to byłoby głupie ale na pewno mi się przyda w innych sytuacjach. A czy jest oddychająca tego nie wiem.

• 0

Ze względu na liczne pytania chciałbym oznajmić, że żaden z uczestników zlotu nie będzie musiał sam szukać i załatwiać pozwoleń. Sprawa Pozwoleń będzie do załątwienia na miejscu w ośrodku GRODNO, w którym będziemy stacjonować...

• 0

super

• 0

nie no tego juz sie nie da przeskoczyc :D

szpiegu nie wiesz wszystkiego ;)

dajcie mi i organizatorom ze strony seatroutinpoland jeszcze 2-3 dni... jak dobrze pójdzie to tym też nie będziecie się przejmować...

póki co możecie trzymać kciuki :D

• 0

3mam kciuki.

ja jadę z 3 blachami Robo. wystarczy. resztę będę pożyczał:):)na cudzesy biorą najlepiej.

A tak poważnie to kwestia przynęt na każdą rybę wydaje mi się niepoważna. Kumpel spiningista początkujący muszkarz mi doradził, żebym na morskie trocie pokręcił

ŁONY BAGERY :D

śmiechu co nie miara i nie wiem czy się nie skuszę. Tylko gdzie taki materiał dostać?:)no i nie wiem jaki lepszy: z foki, czy z jakiegoś ptaka?

jakby ktoś znał ten temat - proszę o radę:)

• 0

OGŁOSZENIE

Ośrodek odnotował wpłaty zaliczek od 70% zadeklarowanych uczestników a to oznacza że rusza z przygotowaniami do naszej imprezy.

Żeby nie gmatwać napisze wprost. Ponad 20 osób zadeklarowanych nie wpłaciło zaliczki i nie dało znać że z jakiegokolwiek powodu zrezygnowało. W poniedziałek Daniel wyśle ostateczną liczbę chętnych wśród której będą 'zaliczkowicze' i koledzy zza miedzy;). I tu uwaga...jeżeli ktoś z jakiegoś powodu nie zdążył z zaliczką a jednak chciałby się spotkać z Bałtami to proszę pilnie dać znać na maila i najdalej jutro uregulować zaliczkę.

W poniedziałek poznamy ostateczną listę osób, które spotkają się w grodnie.

Podaję maila dla ewentualnych chętnych: saiblling@o2.pl

Pozdrowienia

• 0

ot mnie Mifekuprzedził :mellow:

Uwaga Panowie!

Jak pisał mifek licencja na połów w parku w dniach 19-21 XI będzie zbiorowa i za free dla uczestników zlotu.

Licencja z oirm jest bezpałatna w dniach 19-21 XI dla uczestników zlotu.

Jest jeszcze jedna sprawa a właściwie prośba...

W związku z przygotowanimi do zlotu pojawiły nam się koszty dodatkowe jak na przykład kilka noclegów dla zaproszonych gości. Zależy nam na obecności tych osób pod kątem związania Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Wędkarstwa Morskiego. Chciałbym tu i teraz zaproponować symboliczną zbiórkę do koleżeńskiego kapelusza :D. Nie jest to obowiązkowe ale byłoby nam bardzo miło gdyby koledzy zechcieli nas symbolicznie wesprzeć nie mniej niż piątką :unsure: , bo już zdrowia i kaski trochę upuściliśmy :D.

Pozdrowienia i do zobaczenia za tydzień

Jędrek

• 0

Oj naklepałem się dzisiaj blaszek na zlocik . Wszystkie wąskie , 8 , 9 , 10 , cm . Waga między 20 a 30 gram . Mosiądz i kwasówka - już wypolerowane .

Ja i Daniel na miejscu będziemy w czwartek . Kto nas przywita ? He - oby nie pies ogrodnika :lol: .