admin Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Mocowanie haczyka w imadle to podstawa. Na początku jednak może sprawić nie lada problem. Źle zamocowany może znacznie utrudnić wiązanie much. Zapraszamy do kolejnego odcinka Szkoły Wiązania Much a w nim jak prawidłowo zamocować haczyk w imadle. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To lubię - jak uczyć , to od podstaw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Kolejny będzie o finiszerkach czyli jak kończyć bo zaczynać już potraficie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 A ... może jednak wcześniej wrzucimy coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 A ja sobie fajnie porozmawiałem z Joasią i Mirkiem na targach. Super było was poznać osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu77 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ja również miałem okazję wczoraj poznać Mirka i Joanne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Nam też było bardzo miło - fajnie, że wpadliście na nasze stoisko.Lubię poznać osobiście osoby znane tylko z sieci. W niedzielę nasze stoisko odwiedził nawet sławny Jakub Vagner. O równie sławnym, a może nawet sławniejszym Remku ( w piątek) nie wspominając Ogólnie sporo się działo, ale wróciliśmy do Krakowa padnięci. Czas na regenerację. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi