Maynard Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 mam dostep do kilku takich stojakow, moich kolegow, ale pisac to mi sie nie chce ... Łeee, brzydko, nieładnie. To pożycz jeśli masz dostęp <_< Ja poklepię w klawisz chętnie, jak już sobie nimi połowię. I oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 To pożycz jeśli masz dostępnie da rady, sam wiesz jaki mam wredny charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Wszyscy to wiedzą. A na dodatek jak coś wiesz, to i tak nigdy nie powiesz Megabass na pewno ma nurkujące pod górę woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 yes, of course, nat?rlich ja wohl! absolument ... model megafuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 megafuck! je love dich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam, @Maynard, Jak pisalem wczesniej podobnie jak @Pitt nie widze sensu wklejania zdjec, opisow itd. W czym to moze pomoc? Jesli ktos bedzie szukal informacji na temat wedki jaka mialem badz lowilem chetnie jej udziele. Kolejnym problemem jest oczywiscie kurs jena. Najwiecej za japonska wedke ( Gan Craft custom) zaplacilem £330.00, Megabassy kosztowaly max £250.00 wszystko z clem i wysylka. Obecnie strasznie sie to zmienilo i od dosc dawna niczego nie zakupilem i jak na razie nic tez nie mam w planach. Jak dla mnie sa po prostu za drogie. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Bujo... cho sza... to był pretekst tylko, żeby sobie połowić Ja tylko pociągnął i nie chciałem żadnych opinii, a już o kijkach za kilkaset funciaków, to <_< Jak już każą mi się uprzeć, to proszę: jasne, że taki opis może dać niewiele, chociaż jeśli wiemy jak ktoś łowi, gdzie, jakimi przynętami, czym (charakterystyka zestawu) i opisze dowolny kijek jako jakiśtam to można już coś przypuszczać o wędce widzianej tylko w necie. Słuchanie takich rad to nadal wróżenie, ale już nie z fusów, a z ręki.. Niewielu obnaża się tutaj z metodami i preferencjami, tylko czasem jakiś MADAFAKIR coś szerzej napisze. Powtarzam - nie interesują mnie oślinione recenzje egzotycznych sprzętów PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi