Skocz do zawartości

Megabass Destroyer Cyclone Evolution F4-65XDti

Dziadekk44

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

@Maynard,

Jak pisalem wczesniej podobnie jak @Pitt nie widze sensu wklejania zdjec, opisow itd. W czym to moze pomoc? Jesli ktos bedzie szukal informacji na temat wedki jaka mialem badz lowilem chetnie jej udziele.

Kolejnym problemem jest oczywiscie kurs jena. Najwiecej za japonska wedke ( Gan Craft custom) zaplacilem £330.00, Megabassy kosztowaly max £250.00 wszystko z clem i wysylka. Obecnie strasznie sie to zmienilo i od dosc dawna niczego nie zakupilem i jak na razie nic tez nie mam w planach. Jak dla mnie sa po prostu za drogie.

Bujo

Bujo... cho sza... to był pretekst tylko, żeby sobie połowić

Ja tylko pociągnął i nie chciałem żadnych opinii, a już o kijkach za kilkaset funciaków, to <_< Jak już każą mi się uprzeć, to proszę: jasne, że taki opis może dać niewiele, chociaż jeśli wiemy jak ktoś łowi, gdzie, jakimi przynętami, czym (charakterystyka zestawu) i opisze dowolny kijek jako jakiśtam to można już coś przypuszczać o wędce widzianej tylko w necie. Słuchanie takich rad to nadal wróżenie, ale już nie z fusów, a z ręki.. Niewielu obnaża się tutaj z metodami i preferencjami, tylko czasem jakiś MADAFAKIR coś szerzej napisze. :mellow: Powtarzam - nie interesują mnie :huh: oślinione recenzje :o egzotycznych sprzętów ;)

Pozdrawiam

Grzesiek