Skocz do zawartości

Serwis kołowrotków Dragon , Okuma ,Ryobi ( dys. Dragona)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam służę pomocą w serwisie Kołowrotków Dragona , Okumy i Ryobi ( z dystrybucji Dragona ) . Tak samo dotyczy sprzętu Dragona i Okumy ( przelotki , połamane szczytówki wklejki )

Dodam, że ja nie robię tego serwisu. Osobiście dostarczam do serwisu Dragona dany kołowrotek i jest on robiony przez fachowców którzy w tym siedzą od lat .
Czas około 5-7 dni roboczych ( tyle potrzebuje serwis ) wiadomo nie jestem tam codziennie, raz w tygodniu jestem zawsze .

Pozdrawiam
Piotr
TeamDragon

• Like 3

Proszę napisać co konkretnie potrzeba na pocztę teamdragon@home.pl Sprawdzę w serwisie .

W serwisie dostępne są w super cenach szpule do starszych modeli Okumy może komuś się przydadzą .
Dead Eye, Helios Gold, Lexsan Pro Baitfeeder LXB55, Exide FD i RD , Silvara Baitfeeder 45 i 55 , Silvara FD 20 30 i RD 20 30 40 , Trio BF30 40 55 65 , Zorax FD 20 30 40 RD 20 30 - te szpule w cenie 5 zł sztuka .

• Like 1

Dyst Dragona he he czyli na tych z dys kongera sie nie znają? Nie chcą kasy zarobić a moze inne części sa w tych z innej dystrybucji? Jezeli robia naprawy pogwarancyjne to jaka to różnica? A druga sprawa po co pisac na poczte? Bez obrazy ale chyba w watku mozna? Po to jest założony? Cennik mozesz na priv dawac. Jak mam pisac to juz raczej do zródełka a nie pośrednika...

Edytowane przez przemow

A jeszcze jedno pytanie. Wystawią paragon? Dadzą część za darmo? Wyslą paczką? Bo akurat ostatnio rozmawiałem z serwisem. I chłopaki to części za darmo bo dawali gdyby mogli....bo dobra wola jest tylko pewnych rzeczy nie przeskoczą... Prosze napiszcie do mnie jesli uda wam sie załatwic cos bezposrednio przez serewis a nie przez sklep....

A jeszcze jedno pytanie. Wystawią paragon? Dadzą część za darmo? Wyslą paczką? Bo akurat ostatnio rozmawiałem z serwisem. I chłopaki to części za darmo bo dawali gdyby mogli....bo dobra wola jest tylko pewnych rzeczy nie przeskoczą... Prosze napiszcie do mnie jesli uda wam sie załatwic cos bezposrednio przez serewis a nie przez sklep....

Jak potrzeba będzie faktura , paragon. Tak zdarza się drobne rzeczy też są za darmo . Nich wypowiedzą się osoby  które już dostały części . I tu jest problem Dragon nie prowadzi sprzedaży detalicznej i tak samo serwis ( wystarczy pomyśleć co by się działo jak tylu wędkarzy każdy sam by dzwonił pisał ,paczki ,wysyłka ) conajmniej kilka osób do zatrudnienia . Tak naprawdę sprzedawca jest zobowiązany żeby pomóc w serwisie sprzedaje dany towar to ma obowiązek przyjąć i wysłać do serwisu . Ale wiem jak to jest dzwonią do mnie piszą ,pytają o części do wędki kołowrotka i okazuje się że są spławiani że nie ma itp; A dlaczego bo się nie chce zawracać głowę sprężynką za 5 zł czy nakrętką . Są tu osoby na forum które już dostały części i też była sprężynka gratisowa . 

Serwis prowadzi naprawy pogwarancyjne ale tylko art. własnych i z własnej dystrybucji ( jeśli jakieś wnioski żeby naprawiali za np; Kongera to pisać do centrali ) 

Ja wolę zapytanie na pocztę jest Mi po prostu łatwiej tego pilnować. ( na forum oczywiście też można napisać i wypowiedzieć się po wszystkim )

Na poczcie forum mam kilka zapytań które już zostały zrealizowane .

Pozdrawiam 

Edytowane przez teamdragonpl

Pytanko. Jak wyglada sprawa zapasowej szpuli do ryobi verum. Kołowrotek sprzedawany jest z jedną, podstawową. Nie widzialem nigdzie zapasowej do kupienia. Czy jesli takiej nie ma, to czy jest jakaś od innego modelu, ktora by pasowala? Najlepiej plytsza do dalszych rzutów..

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka