teamdragonpl Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam służę pomocą w serwisie Kołowrotków Dragona , Okumy i Ryobi ( z dystrybucji Dragona ) . Tak samo dotyczy sprzętu Dragona i Okumy ( przelotki , połamane szczytówki wklejki ) Dodam, że ja nie robię tego serwisu. Osobiście dostarczam do serwisu Dragona dany kołowrotek i jest on robiony przez fachowców którzy w tym siedzą od lat .Czas około 5-7 dni roboczych ( tyle potrzebuje serwis ) wiadomo nie jestem tam codziennie, raz w tygodniu jestem zawsze . PozdrawiamPiotrTeamDragon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Mam taki stary kołowrotek Okuma alumina fd 40 (ładnie kręci mimo lat) macie jakieś części jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Proszę napisać co konkretnie potrzeba na pocztę teamdragon@home.pl Sprawdzę w serwisie . W serwisie dostępne są w super cenach szpule do starszych modeli Okumy może komuś się przydadzą . Dead Eye, Helios Gold, Lexsan Pro Baitfeeder LXB55, Exide FD i RD , Silvara Baitfeeder 45 i 55 , Silvara FD 20 30 i RD 20 30 40 , Trio BF30 40 55 65 , Zorax FD 20 30 40 RD 20 30 - te szpule w cenie 5 zł sztuka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Potrzebuje worma do td 935 iz jaka bedzie cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Proszę pytania o konkretne części kierować na teamdragon@home.pl .Przekażę serwisowi do sprawdzenia dostępności i wyceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Dyst Dragona he he czyli na tych z dys kongera sie nie znają? Nie chcą kasy zarobić a moze inne części sa w tych z innej dystrybucji? Jezeli robia naprawy pogwarancyjne to jaka to różnica? A druga sprawa po co pisac na poczte? Bez obrazy ale chyba w watku mozna? Po to jest założony? Cennik mozesz na priv dawac. Jak mam pisac to juz raczej do zródełka a nie pośrednika... Edytowane 16 Lutego 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 A jeszcze jedno pytanie. Wystawią paragon? Dadzą część za darmo? Wyslą paczką? Bo akurat ostatnio rozmawiałem z serwisem. I chłopaki to części za darmo bo dawali gdyby mogli....bo dobra wola jest tylko pewnych rzeczy nie przeskoczą... Prosze napiszcie do mnie jesli uda wam sie załatwic cos bezposrednio przez serewis a nie przez sklep.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) A jeszcze jedno pytanie. Wystawią paragon? Dadzą część za darmo? Wyslą paczką? Bo akurat ostatnio rozmawiałem z serwisem. I chłopaki to części za darmo bo dawali gdyby mogli....bo dobra wola jest tylko pewnych rzeczy nie przeskoczą... Prosze napiszcie do mnie jesli uda wam sie załatwic cos bezposrednio przez serewis a nie przez sklep....Jak potrzeba będzie faktura , paragon. Tak zdarza się drobne rzeczy też są za darmo . Nich wypowiedzą się osoby które już dostały części . I tu jest problem Dragon nie prowadzi sprzedaży detalicznej i tak samo serwis ( wystarczy pomyśleć co by się działo jak tylu wędkarzy każdy sam by dzwonił pisał ,paczki ,wysyłka ) conajmniej kilka osób do zatrudnienia . Tak naprawdę sprzedawca jest zobowiązany żeby pomóc w serwisie sprzedaje dany towar to ma obowiązek przyjąć i wysłać do serwisu . Ale wiem jak to jest dzwonią do mnie piszą ,pytają o części do wędki kołowrotka i okazuje się że są spławiani że nie ma itp; A dlaczego bo się nie chce zawracać głowę sprężynką za 5 zł czy nakrętką . Są tu osoby na forum które już dostały części i też była sprężynka gratisowa . Serwis prowadzi naprawy pogwarancyjne ale tylko art. własnych i z własnej dystrybucji ( jeśli jakieś wnioski żeby naprawiali za np; Kongera to pisać do centrali ) Ja wolę zapytanie na pocztę jest Mi po prostu łatwiej tego pilnować. ( na forum oczywiście też można napisać i wypowiedzieć się po wszystkim )Na poczcie forum mam kilka zapytań które już zostały zrealizowane .Pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2016 przez teamdragonpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 No to pisze na poczte i zobaczymy czy zadziała... Miło chciałbym sie zdziwić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No i się zdziwiłem. Sprawa załatwiona od ręki. Poprzednie wpisy odszczekuje he he :-) Dzięki Piotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 4 koperty spakowane jutro jadą . Dziś już nie zdążyłem za dużo tego było serwis + zamówienia ze sklepu . A w domu też trzeba popracować .A kiedy zestawy wiązać i haczyki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja swoje części dostałem kilka dni temu, szybko i sprawnie załatwiony temat, i nawet sprężynka w gratisie, także polecam Piotra jak najbardziej, jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Polecam Pana Piotra. Zamówiłem już u niego dwa razy części.Szybko i na temat. Znalazły się także gratisy. Edytowane 18 Lutego 2016 przez Kadet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 I ja polecam Piotra. W serwisie odmówili, a on załatwił mi szczytówkę od ręki- szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Osobiście również mogę polecić, sam biorę od niego podzespoły młynków jeśli w którymś serwisowanym przeze mnie zachodzi potrzeba wymiany czegoś. Szybko, sprawnie i przede wszystkim miło robi się interesy z Piotrem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Dzięki staram się bo uważam że prowadzenie sklepu to nie tylko sprzedaż nowych ale też duża pomoc w serwisie . Nie zawsze mam ceny takie jak na allegro ale nadrabiam serwisem i obsługą . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzięki Piotrze. Zabawki juz doleciały. Ale sie wygłupiłem z tymi wpisami. Przepraszam :-) i polecam kolege.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_C Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Piotrze wysłałem @ z zapytaniem o część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_C Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Mam jeszcze jedno pytanie dysponujesz pełną gamą części do Okumy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto83 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Pytanko. Jak wyglada sprawa zapasowej szpuli do ryobi verum. Kołowrotek sprzedawany jest z jedną, podstawową. Nie widzialem nigdzie zapasowej do kupienia. Czy jesli takiej nie ma, to czy jest jakaś od innego modelu, ktora by pasowala? Najlepiej plytsza do dalszych rzutów.. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Kolo mimośrodowe do Dragon Maxima Spin 1025 by się znalazło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_C Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Wszystko sprawnie i bez problemowo, dziś odebrałem część którą zamawiałem. Dzięki Piotrze .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Kolo mimośrodowe do Dragon Maxima Spin 1025 by się znalazło?Proszę na pocztę teamdragon@home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 A czy znalazla by sie aluminiowa szpula do okuma electra etf 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Piotrek masz zamowienie na poczcie. Daj znac ile? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi