teamdragonpl Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Widziałem jutro będę w serwisie dam znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 moje też podesłałem, daj znać czy są części i jaka kasa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Wojtek już wie że są i ile kosztują . Wysyłka po niedzieli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba00161 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Dziś odebrałem zamawianą część.Dzięki PiotrzePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ja dzisiaj również odebrałem zamówioną część. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto83 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Dzis zabralem sie za czyszczenie lozyska oporowego. Wlozenie go z powrotem to masakra. Efektem finalnym tego jest zniszczona przekladnia... Tak, mozna.. Potrzebuje ta czesc do okuma eclipze ez30. Kolowrotek wycofany z produkcji jakis czas temu. Znajdzie sie taka zapasowa czesc w starociach? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Marca 2016 przez pablitto83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 To z czego ta przekładnia była jeśli po montażu tak wygląda??? Chyba że młotem kowalskim dobijałeś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto83 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Przy wkladaniu koszyczka z lozyskiem oporowym, nalozonym na ten metalowy pierscien, wypadly 2 waleczki. Wpie***y sie miedzy tryby. Nie mogac ich wyjac/wytrzepac z kolowrotka, bo sie poprzyklejaly do smaru, staralem sie odkrecic korbke, zeby rozebrac kolowrotek. A ze korba jest wkrecona w wlasnie ta przekladnie bezposrednio, to przy probie odkrecenia wy**-lo tryby, jako ze byly przyblokowane przez te waleczki od lozyska.. Sorry, ale sie wscieklem.. Dzis zamowilem jakis kreciolek z PL do siebie do UK, dojdzie pewnie za tydz, a tu sie szykuje weekendowy wypad. Bede musial na szybko cos w lokalnym sklepie zorganizowac. . A do tego mlynka mam sentyment, wiec chce go reanimowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jeśli jest wkręcana/wykręcana w koło, to musiałeś zablokować dłonią rotor. Czyli koło nie mogło się kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto83 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Rotor byl odkrecony. Cala góra zdjeta, bo staralem sie wlozyc z powrotem koszyczek z lozyskiem oporowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dzis zabralem sie za czyszczenie lozyska oporowego. Wlozenie go z powrotem to masakra. Efektem finalnym tego jest zniszczona przekladnia... Tak, mozna.. Dlatego uważam że jeśli ktoś nie bawił się w serwis to lepiej wysłać komuś kto to robił, robi i wie jak i co rozebrać i poskładać. Było posłać Łukaszowi czy Józefowi i byłbyś zadowolony a tak masz problem. Mimo że to wysyłka z UK do Polski to myślę że było by warto. Tym bardziej na terenie kraju powinno się przesłać młynek na serwis komuś znającemu się na tym a nie grzebać samemu. U kolegi już musztarda po obiedzie. Mam nadzieję że znajdziesz uszkodzony element przekładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto83 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Kto nie prubuje ten nie ma, a na bledach sie uczymy. Lubie sobie pogrzebac w takich robotkach. Teraz juz wiem czego nie robic. Latwiej bylo poskladac multika penna, niz wlozyc to zakichane lozysko do srodka.. Edytowane 10 Marca 2016 przez pablitto83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Przekładnia jest, proponuje zakup razem z kołem posuwu (zazębiającym zębami na przekładni, które się uszkodziły), komplet w cenie 35 zł brutto.Dzis zabralem sie za czyszczenie lozyska oporowego. Wlozenie go z powrotem to masakra. Efektem finalnym tego jest zniszczona przekladnia... Tak, mozna..Potrzebuje ta czesc do okuma eclipze ez30. Kolowrotek wycofany z produkcji jakis czas temu.Znajdzie sie taka zapasowa czesc w starociach? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Trochę to od dupy strony zrobiłeś.....efekt ciekawy ....podobny jest jak się luzy kasuje blaszką z puszki....ku przestrodze..... Edytowane 12 Marca 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto83 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Blaszka od puszki to niektorzy EGR zaslepiaja ☺ Poprosze ten zestaw kol zębatych, wysylam PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Części dotarły super kontakt........polecam i kolejne zapytanie na @ poleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jak nie ma odpowiedzi proszę przypominać . Są dni że nie mam odpowiedzi z serwisu mają akurat dużo pracy ( zawsze tak jest na początek wiosny ) .Staram się na bierząco sprawdzać ale może coś uciec . Pozdrawiam i zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 to się przypominam, podesłałem na @ pytanko o dostępność i cenę jeszcze raz jak by uciekło tamto ale spokojnie, u mnie zima w pełni za oknem jest czas na remonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 poleciało zamówionko na @ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jak dobrze pamiętam mam już wszystko napiszę na email . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin 1980 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 pan Piotr załatwił mi rolkę do dragona GRATIS jest wielki polecam jego sklep i serwis pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jeśli z serwisu dostaje jakąś część Gratis to też nie pobieram ( wpłaty dobrowolne na napój ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dziękuję p.Arkadiuszowi za wkład do mojego kołowrotka,szybkość i jakość godna polecenia. Dla wszystkich Smoków. Zdrowych, Radosnych i wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin 1980 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dzięki następnym razem się zrewanżuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dla przypomnienia serwis nie tylko kołowrotków ale i innego sprzętu Dragona ( szczytówki ,przelotki ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi