Kadet Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Muszę przyznać że ciężko namierzyć P. Piotra. Czasami pojawia się to tu, to tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 witam! kupiłem nowy kołowrotek ryobi ecusima i po nawinieciu żyłki przy pierwszym łowieniu na przynęty 6-12 gram kołowrotek ciężko kręci tak jak by smar w nim zastygł lub był bardzo gęsty! co moze być tego przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Jestem żyje i co tydzień wysyłam po klika przesyłek z częściami i nie tylko . Pisać na emeil teamdragon@home.pl i kontakt przecież jest na stronie sklepu jak nie odpisuje albo brak kontaktu można zadzwonić .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartasL2 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witam,Mam pytanko. Czy mogę jakoś zniwelować luz zaznaczony na zdjęciu?Śrubka jest dokręcona do oporu a podkładko-zawleczka ma jeszcze luz.Strasznie mnie denerwuje ta przypadłość bo dochodzą jakieś stuki i puki z tego miejsca.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Cześć Piotrek.W marcu kupiłem z twoją pomocą górny skład do Team Dragon 275 CM 10-28 starsza seria,niestety wczoraj na boleniach strzeliła mi szczytówka. Mam paragon i mam pytanie czy mogę dowiecie wysłać skład w ramach gwarancji.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Czy mogę do Ciebie wysłać skład w ramach gwarancji.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Witajcie, jakiś czas temu kupiłem w sklepie wedkarskim kołowrotek do lekkiego spinningu Ryobi Applause 2000. Dostałem rachunek, pudełko i kartę gwarancyjna. Po trzech wyjazdach nad wodę (około 2 miesiace ) kołowrotek zaczął bardzo dziwnie chodzić tak jakby łożysko się posypalo; podczas zwijania przeskakuje i czuć wszystko na rękojeści. Następnego dnia poszedłem do sklepu lecz w tym miejscu sklepu juz nie ma; co się później dowiedziałem został zamknięty. Teraz zostałem w kropce nie mam pojęcia gdzie mogę ten kołowrotek oddać na gwarancje. Miał ktoś taka sytuacje? Da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Zadzwoń do serwisu i zapytaj. Pewnie będziesz musiał go do nich wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz1982 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Witam,Potrzebuję korbkę do Ryobi Arctica 5000, może jest dostępna w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Po serwisie u Pana leśniaka moja okuma alumina wpasnie rozpadla mi sie nad woda haha , rotor doslownie sobie caly wyskoczyl , siedze pruboje to poskladac , smar jakies badziewie jest juz caly czarny , tragedia , a ledwo co polowilem nie polecam. qwa urwal bym leb , jeszcze mnie to kosztowalo 80 zlotych] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Masz specjalny wątek odnośnie tego serwisu. Myślę, że swoją opinię tam możesz dopisać. http://jerkbait.pl/topic/13053-serwis-u-pana-leśniaka/page-27 Edytowane 29 Listopada 2017 przez G_rzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ja nigdzie nie wysyłam ,tylko sam sobie serwisuje i jak na razie jestem zadowolony z efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ja też...w końcu to nie statek kosmiczny:-) Ale nie każdy ma czas i chęci aby się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Po serwisie u Pana leśniaka moja okuma alumina wpasnie rozpadla mi sie nad woda haha , rotor doslownie sobie caly wyskoczyl , siedze pruboje to poskladac , smar jakies badziewie jest juz caly czarny , tragedia , a ledwo co polowilem nie polecam. qwa urwal bym leb , jeszcze mnie to kosztowalo 80 zlotych]Wątpie żeby smar zrobił sie od razu czarny bez względu na to czy był "badziewny" czy nie. Stwierdziłeś to na podstawie czego? ( tylko jedna możliwość jest).Alumina ma wkręt zabezpieczający przy nakrętce rotora. Odkręciła się ta śrubka a potem nakrętka rotora? Niebywałe :-) bo coś takiego się nie zdarza.....Rzeczywiście trzeba trochę posiedzieć nad przykręceniem jednej nakrętki.... Edytowane 29 Listopada 2017 przez przemo_w 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Gościu , sam wymysliles swoja wypowiedz czy ktos ci pomaga ł ?Wypadl ze srodka razem z lozyskiem od oporowki i ta mosiezna frezowana tuleja. Smar po kilkunastu lowieniach jest czarny . Kolowrotek sobie poskladalem jak nalezy i nic nie stuka i sie nie kolysze. Mam mlynki ktore po 2 latach nie zmienily koloru smaru. Wątpic to Ty mozesz w istnienie Ufo. Edytowane 29 Listopada 2017 przez FRS1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 O kurczaki! :-)Czyli kolejne trzy śrubki się odkręciły same?Łożysko jest w oporówce zablokowane trzema śrubkami....coś jak łożyska przekładni w TP '15.... :-)Czyżby Tobie ktoś źle podpowiedział? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Panu już podziękujemy . Wiem co tam jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Jak widać po postach wyżej nie wiesz....Ps. W jakim celu napisałeś że ktoś Ci źle serwis zrobił?Widać ewidentnie że to ściema. Edytowane 29 Listopada 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Albo jestes Głupi albo nie rozumiesz , że nie mam na celu umiejscawiać czegoś, co nazywasz ściemą Bolec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Jakiś ten Józek Leśniak coraz bardziej stary i stetryczały się zrobił.Na starość tak składa kołowrotki, że po kilku łowieniach nad wodą rozpadają się na części, jak do tej pory to źle kręciły tylko w fotelach .No facet śrubek nie potrafi dokręcać .Chyba pójdę w straty i na Mikołaja śrubokręt dynamometryczny mu kupię .Na domiar złego ktoś z pudełek smar mu p....ł i diablego g... nałożył, co to po kilku łowieniach czarne się robi .CORAZ BARDZIEJ CIEKAWE TEORIE SIĘ POJAWIAJĄ. P.s.Kontent jestem, że swój serwis zamknąłem.Po takich wpisach coraz bardziej się utwierdzam w swojej słuszności. FRS 1985 bez urazy proszę, ale chyba trochę przesadziłeś. Edytowane 30 Listopada 2017 przez Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Józek przecież to ściema. Gość zielonego pojęcia nie ma a pewnie ktoś mu doradził taki wpis...Nieralne żeby aż 4 śrubek i 1 nakrętki nie dokręcić. Zaraz napisze że mu rotor z całą osią wyleciał bo jeszcze kolejna śrubka na osi się odkręciła :-)))))Na szczęście więcej możliwości nie ma no chyba że z obudowy zaczną się wykręcać :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Józek przecież to ściema. Gość zielonego pojęcia nie ma a pewnie ktoś mu doradził taki wpis...Nieralne żeby aż 4 śrubek i 1 nakrętki nie dokręcić. Zaraz napisze że mu rotor z całą osią wyleciał bo jeszcze kolejna śrubka na osi się odkręciła :-)))))Na szczęście więcej możliwości nie ma no chyba że z obudowy zaczną się wykręcać :-))))Wierzyć mi się nie chce, ale tak na marginesie to jest to całkiem możliwe technicznie bo okuma troszkę inaczej ma to zabezpieczenie rozwiązane, nie mniej jednak to wciąż niewiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Jest możliwe jeśli te 3 śrubki miały gwinty poukręcane.Tylko to mało prawdopodobne.... Edytowane 30 Listopada 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) ktos mi doradzil wpis heh dobre. Po serwisie u ww. Profil nieaktywny nie mam zadnych problemow do dzis a smar jest czysciutki jak lza. Rotor poprostu wyskoczyl jak gówno , z ... a te 3 srobki byly na swoim miejscu ale lozysko niestety juz nie jak i cala reszta. Dziwi to i mnie do dzisiaj. rozkrecilem poskladalem i jest ok. Ot takie moje spostrzezenia z nad wody i ogledzin w domu . Nie ma mna celu ani nikomu szkodzic ani nikogo promowac . Edytowane 30 Listopada 2017 przez FRS1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Swoje ironie i pomysly Panie Przemysławie , schowaj sobie w buty , jak nie macales nie wachales i nie widzialeś. Internetowi kuzwa teoretycy praktycy i spece wędkartskich teori z fotela od pisania na klawiatorach "ha ha" . Po prostu rotor wyskoczyl z calym osprzetem i i jak nie wierzysz to nie musisz obrońco wszystkich zwierząt świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi