przemow Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Czemu się mnie czepiasz.Co Ty możesz o mnie wiedzieć? Piszę bo rozbierałem Alumine. Kwestia czy ty masz właśnie Alumine czy inny model.W Aluminie jest tak naprawde zerowa możliwość żeby wyrwać łożysko oporówki.Te niższe modele mają zupełnie inaczej to rozwiązane i w nich może to wyskoczyć jak jest źle złożone....Ps. Popraw błedy poligloto jak chcesz ze mną dyskutować.... Edytowane 30 Listopada 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Po serwisie u Pana leśniaka moja okuma alumina wpasnie rozpadla mi sie nad woda haha , rotor doslownie sobie caly wyskoczyl , siedze pruboje to poskladac , smar jakies badziewie jest juz caly czarny , tragedia , a ledwo co polowilem nie polecam. qwa urwal bym leb , jeszcze mnie to kosztowalo 80 zlotych] Trochę cywilnej odwagi i napisz w wątku p. L.Będzie miał szansę się odnieść do tego co piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 ktos mi doradzil wpis heh dobre. Po serwisie u ww. Profil nieaktywny nie mam zadnych problemow do dzis a smar jest czysciutki jak lza. Rotor poprostu wyskoczyl jak gówno , z ... a te 3 srobki byly na swoim miejscu ale lozysko niestety juz nie jak i cala reszta. Dziwi to i mnie do dzisiaj. rozkrecilem poskladalem i jest ok. Ot takie moje spostrzezenia z nad wody i ogledzin w domu . Nie ma mna celu ani nikomu szkodzic ani nikogo promowac .Masz na myśli exclera którego ode mnie kupiles ? Bo ja kołowrotków Ci chyba nie smarowalem żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 mam na mysli excelera. Nie nie chcę z Tobą rozmawiac bo nie mamy o czym. Nie wiedzialem ze Pan Leśniak ma swój wątek i z pewnością napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daromaju Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Bardzo pilnie poszukuje trybu, przekładni do zaubera. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daromaju Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Bardzo pilnie poszukuje trybu, przekładni do zaubera cf2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Z tego co wiem, przekładnie mają być dostępne w Dragonie dopiero w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joseph Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Witam - poszukuję górnej części do wędki Team Dragon 2,75 m, 3-14 g power ; light, action ; med fast nr 28-31-275, się połamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Potrzebuję sprężyne kabłąka do Ryobi arctica 4000Czy ktoś wie gdzie mogę ją dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Potrzebuję sprężyne kabłąka do Ryobi arctica 4000Czy ktoś wie gdzie mogę ją dostać?Zerknij 1szy 1szej strony post w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Zerknij 1szy 1szej strony post w tym temacie Dzięki, że też wcześniej tam nie zerknąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Poszukuję części do Okuma Komodo kdr-273vlx. Czy tu się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Witam szukam części która współpracuje ze sprężyną w mechanizmie zbijania kabłąka, w okuma aveon ae40 numer katalogowy i nazwa części ; Bail Arm Slider 23090001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Witam poszukuję nakrętki mocującej szpule w kołowrotku Okuma Saliina 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinner72 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 WitamSzukam przekładni do Zaubera 3000 ,czy pan Piotr jeszcze zajmuje się częściami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 poszukuje koła przekłądni do okuma alumina 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Witam jestem już dostępny można pisać na teamdragonpl@wp.pl.Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Panie piotrze z TeamDragon pieniazki wpłaciłem prawie 2 meisiace temu , kolo zembate przekladni do mojej aluminki 40 do dzisiaj nie dotarlo a kontakt z panem sie urwal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ma ktoś kontakt z Panem Piotrem? Potrzebne mi są, śrubka skręcająca rolkę kabłąka i łożysko rolki do zaubera 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych68 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Witam. Poszukuję korbki do kołowrotka Dragon Rock Heavy Duty FD840i. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Zakupiłem niedawno team dragona 920iz , przesmarowałem itp itd. ale mam problem z odkreceniem śruby rolki prowadzacej , koledzy ratujcie zanim moja pomysłowość to rozpie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Zakupiłem niedawno team dragona 920iz , przesmarowałem itp itd. ale mam problem z odkreceniem śruby rolki prowadzacej , koledzy ratujcie zanim moja pomysłowość to rozpie....Tam jest lewy gwint... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Tak. Ale za groma nie idzie. Moze wd40 cos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 5 groszówką odkrecaj i pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi