Skocz do zawartości

Serwis kołowrotków Dragon , Okuma ,Ryobi ( dys. Dragona)

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu się mnie czepiasz.

Co Ty możesz o mnie wiedzieć? Piszę bo rozbierałem Alumine.

Kwestia czy ty masz właśnie Alumine czy inny model.

W Aluminie jest tak naprawde zerowa możliwość żeby wyrwać łożysko oporówki.

Te niższe modele mają zupełnie inaczej to rozwiązane i w nich może to wyskoczyć jak jest źle złożone....

Ps. Popraw błedy poligloto jak chcesz ze mną dyskutować....

Edytowane przez przemo_w

Po serwisie u Pana leśniaka moja okuma alumina wpasnie rozpadla mi sie nad woda haha , rotor doslownie sobie caly wyskoczyl , siedze pruboje to poskladac , smar jakies badziewie jest juz caly czarny , tragedia , a ledwo co polowilem nie polecam. qwa urwal bym leb , jeszcze mnie to kosztowalo 80 zlotych]

Trochę cywilnej odwagi i napisz w wątku p. L.

Będzie miał szansę się odnieść do tego co piszesz...

ktos mi doradzil wpis heh dobre. Po serwisie u ww. Profil nieaktywny nie mam zadnych problemow do dzis a smar jest czysciutki jak lza. Rotor poprostu wyskoczyl jak gówno , z ... a te 3 srobki byly na swoim miejscu ale lozysko niestety juz nie jak  i cala reszta. Dziwi to i mnie do dzisiaj. rozkrecilem poskladalem i jest ok. Ot takie moje spostrzezenia z nad wody i ogledzin w domu . Nie ma mna celu ani nikomu szkodzic ani nikogo promowac .

Masz na myśli exclera którego ode mnie kupiles ? Bo ja kołowrotków Ci chyba nie smarowalem żadnych.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...