przemow Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) A ja potrzebuje orientacyjnie cene na pinion, kolo główne, koło posuwu do młynka z postu wyżej "maxima" Jest to wogóle dostępne? Edit. Tak jak rozmawialismy. Zainteresowany zadzwoni. Pozdrawiam. Edytowane 13 Maja 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto83 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Witaj Piotrze, mój kolowrotek lezy w serwisie już kilka tygodni. Mial byc gotowy z poczatkiem tego tygodnia, dzis juz sobota. Czy masz może wiadomosci kiedy będzie gotowy? Okuma eclipz 3000, wyslany ze SzkocjiPozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Będę zaraz sprawdzać . Wiem tylko tyle że w pierwszej kolejności robią reklamacyjne ( gwarancja ) i w wolnych chwilach resztę . Jak sprawdzę dam znać .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Pawle kołowrotek zrobiony jutro go odbiorę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto83 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Dziękuję pieknie. Napisz mi prosze na priv ile mam przelac na konto za serwis, i przesylke do Szkocji. Zaraz podam adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto83 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Czy mozesz Piotrze napisac, kiedy będziesz wysyłał kolowrotek? I czy pieniadze dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Dotarło część części do Ryobi . Można pytać albo przypomnieć wcześniejsze zapytania . Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wszelkie pytania proszę pisać na teamdragon@home.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Przez przeprowadzkę nastąpiły opóźnienia w wysyłce części serwisowych za co przepraszam . Jutro wychodzą wszystkie opłacone części . Jeszcze przez tydzień mogą nastąpić późnienia .Jeśli coś uciekło proszę przypominać .Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam.Chciałbym zamówić przekładnię ( pinion + koło zębate ) do Zaubera 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam.Chciałbym zamówić przekładnię ( pinion + koło zębate ) do Zaubera 3000Pisz do Piotrka na emaila najpewniejsze, wszystkie zamówienia realizuje nadesłane przez email nie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam. Czy jest możliwość kupienia 2 korbek od Dragona Manta Carp FR 1050i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Witam dla przypomnienia wszystko Dragona u mnie można dostać , serwis działa i nie ma tygodnia bez wysyłki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Witam potrzebuję rolkę i nakrętkę mocującą rolkę do team dragona 920i. Piotrze mogę prosić nr tel. na priv. Edytowane 21 Października 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Pisz do Piotrka na email teamdragon@home.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tu też zaglądam , tak jak pisze kolega na emiel jest szybciej . Zapraszam dużo wyprzedaży się zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n15 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tu też zaglądam , tak jak pisze kolega na emiel jest szybciej . Zapraszam dużo wyprzedaży się zaczęło. Może szybciej ale.. Kolega napisał maila na powyższy adres w sprawie poszukiwanych części do Dragon Energy 620iT. Było to przeszło miesiąc temu. Jak na razie bez żadnego odzewu...Może to wina listonosza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Może szybciej ale.. Kolega napisał maila na powyższy adres w sprawie poszukiwanych części do Dragon Energy 620iT. Było to przeszło miesiąc temu. Jak na razie bez żadnego odzewu...Może to wina listonosza? skąd ja to znam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Może warto jeszcze raz wysłać . Mogło wpaść do spamu którego nie sprawdzam za dużo tego . Też można zadzwonić sprawdzić jeśli nie ma odpowiedzi wciągu 3-4 dni . Co tydzień mam takich zapytań kilka albo kilkanaście . Jest tu dużo osób którym już pomogłem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Moge sie pod tym podpisac.Mialem dila z p.Piotrem.Zalatwil mi cos prawie z wykopalisk.Polecam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Kupuję u Piotrka i potwierdzam rzetelność kolegi, zawsze piszę email a jak się Piotr nie odzywa trzy dni albo nie odpisze na zamówienie emailowe dzwonię by upewnić się czy właśnie mój email czasami nie wylądował u niego w skrzynce spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Wysłałem Ci Piotrze maila. Poszukaj jeszcze podkładek serwisowych wziąłbym parę do medelu 2000 i 4000.Piotrze mój tel 515 663 662Mógłbyś podać nr tel oficjalnie jakiś swój służbowy nr i tyle.PozdroNorbert Edytowane 23 Października 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Nie wiem czy mogę https://www.teamdragon.pl/kontakt tylko nie naprzykrzajcie się za bardzo Piotrkowi w dziwnych porach doby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Bardzo dziękuję super gościu pogadałem sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowka Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 witam,czy ktos z forumowiczów ma namiary do @hunter_pike?Widzę,ze priva nie napiszę do Niego,więc poproszę o jakiś namiar na mój priv.Z góry serdecznie dzięki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi