sneyks123 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam, zdechło mi łożysko oporowe w multiku okuma fina 250lx, jest może możliwość dokupienia nowego? Albo gdzie znaleźć jakiś zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowka Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 dziękuję za pomoc w namierzeniu kolegi @hunter_pike:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Koledzy teraz jak jest już prawie po sezonie w serwisie jestem raz na 2-3 tygodnie . Czas realizacji z tego powodu może się wydłużyć . Zapraszam do wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 W serwisie i Dragonie zaczyna się inwentaryzacja .Zam serwisowe i sklepowe będą realizowane po 12.12.2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grumpy172 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam, chciałbym się dowiedzieć co mam zrobić, ponieważ upadł mi kołowrotek Dragon Viper FD830i Art. Nr 12-06-830 i złamało mi się ramie kabłąka. Nie wiem czy trzeba wysłać go do serwisu, kupić nową cześć i naprawić w domu, czy też spisać go na straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zadzwoń do serwisu i powiedz co się stało, naprawa bedzie raczej odpłatna ale nie powinny to być jakieś duże koszty, chyba że bez problemu sprzedadzą część to odpadną koszty robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grumpy172 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Chyba jestem jednym z niezadowolonych klientem serwisu. Kołowrotek wysłany ponad miesiąc temu, a jeszcze nic nie wiadomo kiedy dostanę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo285 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 A ja mam taki problem w kolowrotku dragon maxima, pomiędzy uchem mocujacym kabląk, a rotorem jest duży luz, który pod obciążeniem powoduje spory hałas/ stuki. Czy jest tam możliwość wsadzenia jakieś podkładki, czy obie czesci do wymiany? Rotor pewnie dość drogi wiec bedzie to nieopłacalne.. kolowrotek kreci całkiem dobrze, i troche mi go szkoda odłożyć już na półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Chyba jestem jednym z niezadowolonych klientem serwisu. Kołowrotek wysłany ponad miesiąc temu, a jeszcze nic nie wiadomo kiedy dostanę..Ja ze swojej strony mogę tylko prosić o cierpliwość doszedł w niezbyt ciekawym okresie akurat jak Dragon miał zamknięte inwentaryzacja Święta Nowy Rok . JUż działają normalnie ale zawsze zimą jest bardzo dużo pracy . I jeszcze jedna sprawa w sezonie jestem co tydzień w serwisie , okres od świąt do teraz jest dosyć martwy a mam 120 km do Dragona i jechać po jeden kołowrotek po prostu mi się nie opłaca . Oczywiście postaram się to jak najszybciej załatwić .Nie jestem serwisem pomagam w miarę możliwości i też proszę o wyrozumiałość . ZA zwłokę i utrudnienia przepraszam . Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Piotr.teamdragon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo285 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wysłałem jakieś 2 tygodnie temu zapytanie o naprawe dragona maxima i zero odzewu. Mają jakas przerwe w serwisie, czy mój mail gdzieś zaginął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Nie martw się, ja też czekam już 2 tygodnie na odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 I koniec czekania jutro wysyłam co udało się sprawdzić i w środę pobieram do wysyłki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam. Czy jest szansa kupienia 2 korbek od Dragona Manta Carp FR 1050i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie martw się, ja też czekam już 2 tygodnie na odpowiedź .Ja czekam dwa miesiące na kołowrotek a miało to trwać wiele krócej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ja czekam dwa miesiące na kołowrotek a miało to trwać wiele krócej. Pozdrawiam!Tu kolega żle trafił z terminem . Ale mówiłem że może potrwać . Jest gotowy dziś go dostałem do końca tygodnia będzie dostarczony zrobiony w ramach Gwarancji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Panie Piotrze proszę o odpowiedż na wiadomość priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 90 % zamówień dziś pojechała i przypominam proszę pisać na teamdragon@home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 W razie możliwości, proszę o odpowiedź na imaila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 W razie możliwości, proszę o odpowiedź na imaila.Było jakieś zapytanie ? proszę przypomnieć . Co było zam. i zapłacone wysłane w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Chciałem zamówić części od nr 56 do 63. Jak da radę to także łożysko nr 11.Kołowrotek Team Dragon 935iz. Zamówienie na etapie zapytania. Edytowane 7 Lutego 2017 przez Kadet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Czekam na odpowiedz z serwisu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam, koledzy chciałbym wysłać swój kołowrotek na serwis muszę to robić przez sklep który zakupiłem drogą wysyłkową czy po prostu mogę sam do nich podesłać sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam, koledzy chciałbym wysłać swój kołowrotek na serwis muszę to robić przez sklep który zakupiłem drogą wysyłkową czy po prostu mogę sam do nich podesłać sprzęt?Wysyłamy tam gdzie był kupiony . Karta gwarancyjna dowód zakupu, dużo osób nie pamięta że jest 5 lat gwarancji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi