abrams Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Witam . Potrzebny mi górny skład do wędki Team Dragon 275 10-28 nr 28-32-277 to starsza seria . Czy jest możliwy jeszcze zakup takiej części w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Witam . Potrzebny mi górny skład do wędki Team Dragon 275 10-28 nr 28-32-277 to starsza seria . Czy jest możliwy jeszcze zakup takiej części w serwisie? Myślę, że mają. Ja szukałem 2 elementu (ten do szczytówek szczytówką) do feedera dragon z serii mystery i owszem mają, ale cena niemała bo około 100 zł. Edytowane 18 Marca 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Mam nadzieje że kolega Piotr mi pomoże ,bo próbowałem już przez 2 sklepy zamówić i tylko obiecuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Mam nadzieje że kolega Piotr mi pomoże ,bo próbowałem już przez 2 sklepy zamówić i tylko obiecujaWitam proszę na email wysłać zapytanie w poniedziałek sprawdzę . teamdragon@home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dzięki wielkie.to czekam na kontakt w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Dzięki wielkie.to czekam na kontakt w poniedziałek.Witam proszę na email wysłać zapytanie w poniedziałek sprawdzę . teamdragon@home.pl Nie dostałem żadnego zapytania ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam. Dzisiaj wysłałem już email z zapytaniem na wskazany adres.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Mam nadzieje że kolega Piotr mi pomoże ,bo próbowałem już przez 2 sklepy zamówić i tylko obiecujaJest dostępna wysyłałem szczegóły na email . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Dzięki za pomoc.Biorę.Dane wysłałem na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Części szczytowe w serwisie to około 40 % wędki nowej . Team Dragon stara seria jak są ceny od 180-250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Mam jeszcze pytanie.Czy na taki nowy skład będzie na gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Mam jeszcze pytanie.Czy na taki nowy skład będzie na gwarancji?Tak 2 lata bo jest to nowa część . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Sprężynka dotarła. Dzięki po raz kolejny :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Skład wędki dotarł dzisiaj. Wędka jak nowa. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Skład wędki dotarł dzisiaj. Wędka jak nowa. DziękiNie ma sprawy .Jak coś z katalogu Dragona potrzeba albo serwisu zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 witam, od jakiegoś czasu szukam zapasowej szpulki do kołowrotka Ryobi Applause 1000 model z zeszłego roku..... czy ktoś może wie gdzie coś takiego mógłbym kupić? podobno rozmiar 2000 to ta sama szpulka ale też nie mogę namierzyć .... nawet Allegro nie jest w stanie pomóc.... dlatego może ktokolwiek widział - ktokolwiek wie....wielkie dzięki za wszelkie dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Zapraszam dostępne kontakt na https://www.teamdragon.pl/ Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Piotr.teamdragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam chętnie pomagam w załatwieniu części serwisowych i w serwisie . Ale zasada jest taka że kto sprzedaje towar ten jest zobowiązany zapewnić obsługę posprzedażowa ( sprzedaje zarabia niech się wykaże dalej ) Kto robi zakupy u mnie ten ma to wszystko zapewnione .A zauważyłem że często rozmawiam z różnymi osobami pytają o radę a kupują i tak gdzie indziej bo o 5 zł taniej . A za kilka miesięcy piszą dzwonią żeby pomóc bo tam nie mogą tego załatwić ,może to jest to 5 zł różnicy .Nadal jak będę mógł to pomogę . Udanej majówki nad wodą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam chętnie pomagam w załatwieniu części serwisowych i w serwisie . Ale zasada jest taka że kto sprzedaje towar ten jest zobowiązany zapewnić obsługę posprzedażowa ( sprzedaje zarabia niech się wykaże dalej ) Kto robi zakupy u mnie ten ma to wszystko zapewnione .A zauważyłem że często rozmawiam z różnymi osobami pytają o radę a kupują i tak gdzie indziej bo o 5 zł taniej . A za kilka miesięcy piszą dzwonią żeby pomóc bo tam nie mogą tego załatwić ,może to jest to 5 zł różnicy .Nadal jak będę mógł to pomogę . Udanej majówki nad wodą . Szanowny Kolego baaardzo zacne podejście do tematu.Musisz wybaczyć kolegom, bo my Polacy mamy to w genach, tanio kupić drogo sprzedać .Nie jest to mentalność anglosasów, nordyków czy franków.Może jak popracujesz nad nim to zrozumieją, że warto wspierać "Swoich". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Szanowny Kolego baaardzo zacne podejście do tematu.Musisz wybaczyć kolegom, bo my Polacy mamy to w genach, tanio kupić drogo sprzedać .Nie jest to mentalność anglosasów, nordyków czy franków.Może jak popracujesz nad nim to zrozumieją, że warto wspierać "Swoich".Cały czas to robię . I staram się pomagać mimo to wysyłając podkładki śrubki itp które kosztują 1 zł 2 -3 zł co kosztuje też dużo czasu ,sprawdzania, odpisywania a na koniec wysyłka .Chyba dużo osób nie zdaje sobie sprawy ile to pracy dodatkowej . Ale co tam jak trzeba to trzeba pomóc . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Piotr - WIELKIE DZIĘKI !!! szpulka do Applausa właśnie dotarła, oczywiście taka jak trzeba - jeszcze raz dzięki !!! Edytowane 5 Maja 2017 przez PETEREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Cieszę się że jest ok i zapraszam jak coś potrzeba z katalogu Dragona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Cieszę się że jest ok i zapraszam jak coś potrzeba z katalogu Dragona .Witaj, Piotrze czy załatwisz woblery Salmo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Witaj, Piotrze czy załatwisz woblery Salmo ?Większość tak jeśli są w standardowej ofercie . Pisz do mnie co i jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Witam. Jest możliwość nabycia części szczytowej od starej serii Team Dragona 2.28, 10-28g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi