Skocz do zawartości

Serwis kołowrotków Dragon , Okuma ,Ryobi ( dys. Dragona)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Potrzebny mi górny skład do wędki Team Dragon 275 10-28 nr 28-32-277 to starsza seria . Czy jest możliwy jeszcze zakup takiej części w serwisie?

Myślę, że mają. Ja szukałem 2 elementu (ten do szczytówek szczytówką) do feedera dragon z serii mystery i owszem mają, ale cena niemała bo około 100 zł.

Edytowane przez SlawekNikt

• 5 tygodni później...

witam, 

od jakiegoś czasu szukam zapasowej szpulki do kołowrotka Ryobi Applause 1000 model z zeszłego roku..... czy ktoś może wie gdzie coś takiego mógłbym kupić? podobno rozmiar 2000 to ta sama szpulka ale też nie mogę namierzyć .... nawet Allegro nie jest w stanie pomóc.... dlatego może ktokolwiek widział - ktokolwiek wie....

wielkie dzięki za wszelkie dobre słowo :)

Witam chętnie pomagam w załatwieniu części serwisowych i w serwisie . Ale zasada jest taka że kto sprzedaje towar ten jest zobowiązany zapewnić obsługę posprzedażowa ( sprzedaje zarabia niech się wykaże dalej )  Kto robi zakupy u mnie ten ma to wszystko zapewnione .A zauważyłem  że często rozmawiam z różnymi osobami pytają o radę a kupują i tak gdzie indziej bo  o 5 zł taniej . A za kilka miesięcy piszą dzwonią żeby pomóc bo tam nie mogą tego załatwić ,może to jest to 5 zł różnicy .

Nadal jak będę mógł to pomogę . 

Udanej majówki nad wodą . 

• Like 1

Witam chętnie pomagam w załatwieniu części serwisowych i w serwisie . Ale zasada jest taka że kto sprzedaje towar ten jest zobowiązany zapewnić obsługę posprzedażowa ( sprzedaje zarabia niech się wykaże dalej )  Kto robi zakupy u mnie ten ma to wszystko zapewnione .A zauważyłem  że często rozmawiam z różnymi osobami pytają o radę a kupują i tak gdzie indziej bo  o 5 zł taniej . A za kilka miesięcy piszą dzwonią żeby pomóc bo tam nie mogą tego załatwić ,może to jest to 5 zł różnicy .

Nadal jak będę mógł to pomogę . 

Udanej majówki nad wodą . 

Szanowny Kolego baaardzo zacne podejście do tematu.

Musisz wybaczyć kolegom, bo my Polacy mamy to w genach, tanio kupić drogo sprzedać :) .

Nie jest to mentalność anglosasów, nordyków czy franków.

Może jak popracujesz nad nim to zrozumieją, że warto wspierać "Swoich".

• Like 1

Szanowny Kolego baaardzo zacne podejście do tematu.

Musisz wybaczyć kolegom, bo my Polacy mamy to w genach, tanio kupić drogo sprzedać :) .

Nie jest to mentalność anglosasów, nordyków czy franków.

Może jak popracujesz nad nim to zrozumieją, że warto wspierać "Swoich".

Cały czas to robię . I staram się pomagać mimo to wysyłając podkładki śrubki itp które kosztują 1 zł 2 -3 zł co kosztuje też dużo czasu ,sprawdzania, odpisywania a na koniec wysyłka .

Chyba dużo osób nie zdaje sobie sprawy ile to pracy dodatkowej . 

Ale co tam jak trzeba to trzeba pomóc . 

• Like 5