Kadet Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Pomyłka. Długość kija 2,21m , reszta bez zmianNr katalogowy 28-33-221 Edytowane 8 Maja 2017 przez Kadet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Masz u siebie zestawy self made? napisz na priv w jakiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melonix7752 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 WitamSzukam nakrętki do korbki kołowrotka Okuma epix EF 530pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) a jakie były by koszty naprawy wymiany czegoś takiego http://jerkbait.pl/topic/92441-naprawawymiana-ko%C5%82owrotka-okuma-black-rock/ Edytowane 21 Maja 2017 przez Tubylec1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Wyślij zapytanie i zdjęcie z nr. katalogowym kija do mnie na teamdragon@home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witam, czy przekładnia i pinion do Zaubera 4000 są już dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam. Koledzy, reanimuję Fishmaker'a II 1130i FD po zalaniu... Pomocy ! Jak poskładać ramiona kabłąka w tej dziwnej konstrukcji ? Bo poskładałem ale sprężyna nie działa, rozebrać musiałem żeby wymyć piach, szlam, rozmyty smar ale tego dziwactwa nie mogę złożyć tak aby mechanizm zbijania kabłąka działał Macie jakiś schemat w dobrej rozdzielczości ? Bo ten mały który krąży po forum nie pomaga mi zbytnio :/ Dostałem dzisiaj od Piotra części, niestety w kopercie oporówka rozsypała się w pył - macie jakiś dobry patent na składanie oporówki "Daiwa Style" ? Bo mi za każdym razem się nie udaje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Mam zaubera 3000 do reanimacji...Wymiana łożysk, smarowanie czy co tam jeszcze konieczne.Dodam tylko, że przy bardzo wolnym kręceniu, wręcz ślimaczym, w pewnym położeniu coś jakby bardzo delikatnie blokowało mechanizm.Czy ktoś podejmie się ogarnięcia ww. tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Mam takie pytanie:Kołowrotek nowy: Team dragon 920 iz,W pozycji poziomej: praca jak najbardziej ok. Płynna, bez szumówAle w pozycji pionowej czuć przekładnie kiedy szpula schodzi w dół. Dodatkowo wtedy słychać niezbyt przyjemny szum.O co tutaj może chodzić?Ktoś podpowie? Edytowane 27 Lipca 2017 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 To wałek posuwu szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 To wałek posuwu szpuli.co jest z nim nie tak? uszkodzony, skrzywiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Luźny + zużyty wodzik + 100% luźna os w main shafcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Luźny + zużyty wodzik + 100% luźna os w main shafcie Łukasz, to jest nowiutki, niełowiony sprzęt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Oski luźne też w nowych są trzeba wklejac na loctite ta śrubke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jeżeli śrubka nie jest lużna, wymień wałek z wodzikiem na nowy.Pewnie jedna z tych części albo i dwie zostały poddane niedostatecznej obróbce i tak sobie szorują metal o metal. Poprostu badziew dzisiejszych czasów. Szybko, tanio, na kilogramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jeżeli śrubka nie jest lużna, wymień wałek z wodzikiem na nowy.Pewnie jedna z tych części albo i dwie zostały poddane niedostatecznej obróbce i tak sobie szorują metal o metal. Poprostu badziew dzisiejszych czasów. Szybko, tanio, na kilogramy.Takie cuda to i w twin powerach się zdarzają więc co chcieć od dragona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Witam czy opłaca się się reanimować kołowrotek ryobi ecusima 2000vi tzn wymiana wszystkich łożysk. Głupia sprawa ale mewa zaczepiła o żyłkę przy zarzucie i wyrwała z rąk wędkę która poleciała do wody Wyłowiona po jakimś czasie ale teraz rzęzi kołowrotek jak stara pralka. Wymycie i przesmarowanie nic nie dało . Czy takie łożyska można w serwisie kupić ? Szkoda mi kołowrotka , niedawno dokupiłem szpule drugą a do lekkiej wędki mi idealnie pasował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Witam czy opłaca się się reanimować kołowrotek ryobi ecusima 2000vi tzn wymiana wszystkich łożysk. Głupia sprawa ale mewa zaczepiła o żyłkę przy zarzucie i wyrwała z rąk wędkę która poleciała do wody Wyłowiona po jakimś czasie ale teraz rzęzi kołowrotek jak stara pralka. Wymycie i przesmarowanie nic nie dało . Czy takie łożyska można w serwisie kupić ? Szkoda mi kołowrotka , niedawno dokupiłem szpule drugą a do lekkiej wędki mi idealnie pasował. NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jak nagrodą są łożyska albo kołorotek to spoko hehe . Ot dla poprawy humoru opisałem historię Merytorycznie wiadomo o co chodzi więc bez czepiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Gdzie to się podziewa Pan Piotr, bo nie ma z nim kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Może urlop, bo ja też czekam na kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Można tutaj ponarzekać na niesłusznie nieuznaną reklamację kija? pekł przy wyrzucie masy odpowiadające 1/2 max CW a zarzucono mi, że sam połamałem. Na forumowej wyprawie na Boren, mam świadków Chyba do sądu pójdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ile trwa aktualnie serwis kołowrotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Witam jestem i działam na 95% odpowiadam na bierząco proszę pisać na teamdragon@home.pl . Nie zawsze tu zaglądam ale cały czas co mogę to załatwiam .Pozdrawiam i zapraszam części i wszystko co w katalogu Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Witam jestem i działam na 95% odpowiadam na bierząco proszę pisać na teamdragon@home.pl . Nie zawsze tu zaglądam ale cały czas co mogę to załatwiam .Pozdrawiam i zapraszam części i wszystko co w katalogu Dragona Pisać to sobie można ,chyba prędzej jak bym napisał do św.Mikołaja dostałby to o co prosiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi