hlehle Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Chcę kupić kombinezon SeaFox'a na prezent dla wędkarza o wymiarach:178 cm wzrostu i 80 kg wagi L'ka będzie dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Moim zdaniem tak; mam prawie takie same parametry (jestem nieco wyższy i troszkę cięższy) i na mnie pasuje jak ulał.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Hej! Ja również jestem prawie identycznej wielkości i posiadam L'kę. Jest tak w sam raz. Kupuj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 hej, też mam L-kęwzrost ten sam co kolega tylko z parę kilo w piwnym więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Super, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Mam to samo pytanie co Daniel tylko ,że dotyczące IMAX-a 2-częściowego.L-ka będzie dobra na 178cm 80kg? A może lepiej brać SeaFoxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 tez jestem posiadaczem takiego kombinezonu ale tu was lekko zaskoczę bo ja mam XL , ale dlatego tylko bo nie lubię być ,,nabity często jak się łowi w minusowych temperaturach jak np. na lodzie to warto mieć troszkę więcej miejsca pod spodem na cieple ciuszki a i nic mnie nie krepuje podczas przeróżnych akrobaci a to spowodowanych haracami z ryba albo spowodowanych śliska nawierzchnia na łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi