Skocz do zawartości

Czy zaliczyłem kurs? Czyli lista wykonanych zadań.

Rekomendowane odpowiedzi

Publikujemy zestawienie, w którym umieściliśmy podsumowanie wykonanych przez Was zadań domowych. Aktualizacja będzie wykonywana raz na dwa tygodnie - zgodnie z terminarzem (po upłynięciu terminu zadania domowego). Każdorazowo będziemy Was o tym informować.

LISTA WYKONANYCH ZADAŃ DOMOWYCH

• Like 3

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

W dniu dzisiejszym opublikowałem dziesiąty step szkółki wiązania much. Jest to zarazem ostatni step z naszego cyklu. Ze swojej strony przepraszam za brak regularności w publikacji i kontynuacji tematu. Niestety ze względów służbowych i rodzinnych nie mogłem poświęcić czasu na kontynuację szkółki i takie zaangażowanie jak na początku projektu. Wszelkie próby motywowania mojej osoby przez Mirka (Sztuka Łowienia) niestety nie odniosły skutku. Oczywiście trudno to nazwać usprawiedliwieniem (mogłem to napisać wcześniej). Mam jednak nadzieję, że choć trochę skorzystaliście i nauczyliście się podstaw wiązania much bo to było celem naszej szkółki.

W kolejnym tygodniu zrobię podsumowanie wszystkich stepów. Dla najwierniejszych i najbardziej cierpliwych uczestników naszej szkółki Sztuka Łowienia i Salar.pl przewidzieli upominki. 

• Like 1

Wykonałem aktualizację. Proszę sprawdzić czy macie wszystkie zadania zaliczone bo było tego sporo i mogłem czegoś nie zauważyć, pominąć ... choć starałem się to zrobić dokładnie.

LISTA WYKONANYCH ZADAŃ DOMOWYCH

Komplet wykonanych zadań na ten moment (9 stepów):

- michaaaal

- maqu77

- sdd_

- jbk

- pisarz

Kolejne miejsca 8 stepów:

- Łagodny Bizon

- Piotr123

- elefant68

- przemek1976

- dryzd

• Like 3

Remku oddałem wszystkie zadania do wglądu oprócz Hucho Fly, bo a to nie mam materiału, nie wiem tylko dlaczego zdjęcia, które wstawiłem poznikały. 

Dwa pytania:

1. Zawsze byłeś pod nickiem daniel. ? Bo właśnie miałem zagwozdkę czy jesteś nowy, czy zmieniłeś nick, czy powinienem zrobić przegląd poprzednich stepów.

2. No tak bo wstawiłeś przez jakiegoś dostawcę hostingu obrazków. Nic z tym nie zrobimy ... oni co jakiś czas usuwają zdjęcia.

• Dodaj nową pozycję...