admin Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 No tak zgadza się zmieniłem nick, było dopisane 25 wcześniej, mój błąd przepraszam. Daniel poprawiłem ... już jesteś jako jedna osoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Na propozycje waszych much (step #10 i pozostałe - jeszcze można nadrobić) czekamy do końca lutego. Wtedy (na początku marca 10.03.2017) zrobimy podsumowanie szkółki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Kto jeszcze, kto jeszcze bo 10.03.2017 zamykam listę i robimy podsumowanie. Tak więc ostatnie dni na wykonanie stepu i publikację na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 ja ja ja. Jeszcze jedna i będę miał komplet - chyba, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 ja ja ja. Jeszcze jedna i będę miał komplet - chyba, To jedziesz Panie bo .... coś tam przewidzieliśmy dla najwierniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 To jedziesz Panie bo .... coś tam przewidzieliśmy dla najwierniejszych A może jakieś prace dyplomowe . Na przykład mucha "Metal Irokez". 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Cześć Mam nadzieję, że Damsel bęzie mi zalczony. Zaglądałem do szkółki i nic sie nie działo.Zwątpiłem i przegapiłem termin. PozdrawiamSławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu77 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 U mnie profesor się nie wypowiedział czy zaliczone czy mam poprawiać Damsel-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharfishing Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Mam zaliczone 4 stepy a nie mam 1. red taga dodany 12 kwietnia 20162. black marabu 13 kwietnia 20163. olive caddis nymph 15 kwietnia 2016 4.cdc brown dun 16 kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi