filip0985 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 WitamJako, że to już luty, czas zacząć rozglądać się gdzie by tu zabrać rodzinkę na mały urlopik w lipcu. Poszukuje domku 6-8 osobowego nad jeziorem z dostępem do własnej, prywatnej plaży. Super by było jakby w jeziorze pływały ryby, ale, że to Polska liczę się z tym, że będzie ciężko, więc nie jest to warunek konieczny. Lokalizacyjnie najchętnej tak do 300 km od Szczecina. Czy mógłby ktoś polecić sprawdzone miejscówki:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tak do 300 km od Szczecina, to myślę że w okolicach Ystad znajdziesz nawet jakąś wodę z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 do Ystad wg google jest 345km więc odpada , dopowiem, że jadąc na wakacje nie chcę przekraczać granicy Państwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ;-) hedesunda ⛺ polecam z rodziną. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Drawno, dwa jeziora plus rzeka Drawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 ;-) hedesunda ⛺ polecam z rodziną. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu TapatalkaFajne miejsce, byłem. Tylko czy przenieśli się do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Do 300km, to Kaszuby są w zasięgu, a to moje ulubione rejony wakacyjne. Jeżeli chciałbyś mieć pewność, że coś połowisz to może coś takiego http://www.karasiowo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Dziękuje Maćku, ośrodek wybrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Mamy luty.....zaraz marzec i tak dalej. W skrócie, wakacje tuż tuż. Mam pytanie : znacie miejsca konkretne miejscowości pensjonaty, ośrodki wczasowe czy inne ustrojstwa w których można komfortowo wypocząć. Przy okazji oczywiście wędkować, zwiedzać itp. Mam do zabrania żonkę i dzieci. Wiec przekrój dość mocy. Oczywiście Polska. Morze odpada:P Napiszcie gdzie warto a gdzie lepiej omijać....myślę że nie tylko mi się to przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Wstaję rano patrzę za okno,a tu śnieg z deszcz,przysłowiowego psa z budy by nie wygonił, robię kawę,odpalam JB i czytam wakacje tuż tuż"dobre,aż człowiekowi chce się iść do pracy???????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Kolego z czystym sumieniem mogę polecić Ci Czorsztyn.Jeżeli potrafisz spędzać czas z rodziną i łowić to jest to idealne miejsce.Z jednej strony piękna zaporówka a z drugiej strony kilka kilometrów dalej Dunajec i też specjalny odcinek OS.Mogę skontaktować Cię z ludźmi co wszystko Ci załatwią : nocleg, zezwolenie, wędki, naukę rzucania muchówką a nawet jeśli się uprzesz to śnieg i kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy74 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Moim zdaniem atrakcyjnym rozwiązaniem mogą być Bory Tucholskie. Wody dużo, rybostan bardzo obfity, jest co zwiedzać, a i plażować się można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jakie to wymowne,że nikt poleca "krainy 1000 jezior" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A może Pojezierze Drawskie? Ciekawa alternatywa dla kogoś kto nie chce jechać na Mazury. Jezior pełno, lasów ogrom, ośrodki niedrogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Panowie podepnę się pod temat.Szukam czegoś w woj. lubuskim, jakiegoś jeziora/jeziorka i ośrodka z domkami kempingowymi (żona ogłosiła bunt na pokładzie i pod namiot już nie chce jechać), ogólnie najważniejsza jest plaża dla dzieciaków i żeby było co robić w razie niepogody. Świetnie by było aby jakaś większa mieścina była nie dalej niż 50 km. Wędkarstwo to tak gdzieś na trzecim planie, bo z całej 7 osobowej ekipy tylko ja wędkuję ( chyba muszę poszukać innych znajomych ). Ale jak by domek był nad samą wodą to i by się powędkowało, choćby z dzieciakami. Ktoś może coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proem Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Kolego z czystym sumieniem mogę polecić Ci Czorsztyn.Jeżeli potrafisz spędzać czas z rodziną i łowić to jest to idealne miejsce.Z jednej strony piękna zaporówka a z drugiej strony kilka kilometrów dalej Dunajec i też specjalny odcinek OS.Mogę skontaktować Cię z ludźmi co wszystko Ci załatwią : nocleg, zezwolenie, wędki, naukę rzucania muchówką a nawet jeśli się uprzesz to śnieg i kulig Ja myślałem jak w tym roku połączyć chodzenie po górach + łowienie ryb i tez myślałem o Czorsztynie, ale ten niski poziom wody mnie delikatnie martwi. Czy do czerwca wszystko wróci tam do 'normalności'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Panowie podepnę się pod temat.Szukam czegoś w woj. lubuskim, jakiegoś jeziora/jeziorka i ośrodka z domkami kempingowymi (żona ogłosiła bunt na pokładzie i pod namiot już nie chce jechać), ogólnie najważniejsza jest plaża dla dzieciaków i żeby było co robić w razie niepogody. Świetnie by było aby jakaś większa mieścina była nie dalej niż 50 km. Wędkarstwo to tak gdzieś na trzecim planie, bo z całej 7 osobowej ekipy tylko ja wędkuję ( chyba muszę poszukać innych znajomych ). Ale jak by domek był nad samą wodą to i by się powędkowało, choćby z dzieciakami. Ktoś może coś polecić?Polecam Niesulice jako miejsce noclegowo-biwakowe, ale na ryby lepiej wybrać się nad Złoty Potok , drogą jest 2 km, ścieżką przy jeziorze około 1 km może trohcę więcej.Pozwolenie wykupisz na miejscu w pensjonacie nad jeziorem. Cennik koło nr2 Zielona Góra.W Kalinowie jest pole golfowe .Do Świebodzina jest 11 km, Sulechów 20 km, Zielona Góra około 45 km.Możesz wyskoczyć nad Odrę , od Niesulic około 25 km.W lubuskim masz jeszcze kilka jezior, Sława, Łagów, Łazy druga strona jez.Niesłysz.Z mniejszych to Gryżyna, Wojnowo no i Liny. Edytowane 16 Lutego 2016 przez tom3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Z tą wodą to nawet Ci od melioracji nie wiedzą ;( myślę że na rozstopy wróci wszystko do normy. A jak ty nie będzie wody to fajna zabawę masz na dunajcu;) Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Mamy luty.....zaraz marzec i tak dalej. W skrócie, wakacje tuż tuż. Mam pytanie : znacie miejsca konkretne miejscowości pensjonaty, ośrodki wczasowe czy inne ustrojstwa w których można komfortowo wypocząć. Przy okazji oczywiście wędkować, zwiedzać itp. Mam do zabrania żonkę i dzieci. Wiec przekrój dość mocy. Oczywiście Polska. Morze odpada:P Napiszcie gdzie warto a gdzie lepiej omijać....myślę że nie tylko mi się to przyda.Tutaj połowisz, poplażujesz, pozwiedzasz a i dzieciaki będą miały co robić: http://stajniagrazyny.zabookuj.eu/ https://www.facebook.com/Stajnia-Gra%C5%BCyny-363589720385893/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 http://www.domeknadwoda.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 obok Gryżyny w Lubuskim jest malowniczo położony Ośrodek w śrogku lasu nad niewielkim jeziorem w którym pływa jeszcze co nieco, woda czysta i głęboka.ale jest ale1. Ośrodek pamięta czasy PRL, ale w domkach jest toaleta z prysznicem a nawet kablówka2. brak zasięgu komórkowego, dla mnie to plus ale co niektórym może utrudnić życiehttp://kudlacik.obitur.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał263 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Mogę śmiało polecić ośrodek Zawiaty na Kaszubach,,wyżywienie fajne zabawy i animacje dla dzieci. Drugie miejsce to Camping Wajk nad jeziorem Drawskim.. Tu i tu polowisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Rano wstałem...patrzę za okno brrrr zimno, więc kolejna myśl skierowałem na urlop....gdzie.....hmmm. Co roku zastanawiam sie tak samo. Może powrzucacie koledzy swoje relacje z wakacji 2016, mógł bym a pewnie nie tylko ja poczytać, ocieplić atmosferę, no i może skorzystać z miejsc w których byliście..Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wendi Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Hejka, jakie miejsca, jeziora (na wędkowanie także ) polecacie w okolicy Świebodzina ? I gdzie mozna dobrze zjeść ? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi