Karaś Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Witam Chciałbym poznać wasze opinie na temat przynęty storm live kickin shad? Miał ,może ktoś z nią do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 29 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Mam ja w swoim arsenale tyle ze wiekszy model. Nie wiem jak to wyglada w Europie a w Stanach sa to relatywnie tanie przynety i bardzo dobre. Uzywam z powodzeniem duzych riperow oraz spinerbaity tej firmy. Oprocz tych uzywam hybryd Joe Bucher'a- Swimming Joe, te plywaja i wygladaja bardzo naturalnie http://www.eaglesportscenter.com/products/bucher/graphics/jo echt.jpgi filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi