Piotr Boruch Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Idąc trochę za ciosem właśnie zakończonych targów w Poznaniu postanowiłem założyć ten temat. Właściwie z wędkarstwem związany niemalże od urodzenia ale nigdy nie byłem na takich targach. Na te w końcu zamierzam się wybrać by zobaczyć czym kierować się będzie wędkarstwo w Polsce w nadchodzących latach i by potwierdzić moje wyobrażenie szczególnie dotyczące spinnigu w Polsce. Jestem ciekaw czy te nadchodzące targi będą przygotowane z takim rozmachem jak poznańskie i kto z wystawców oraz oczywiście forumowiczów się na nie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Karpiarzy będzie w opór, tego bądź pewny na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 właściwie tego obawiam się najbardziej ale może jednak coś ciekawego będzie można wsród tego karpiowego smrodku wyłowić dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Zadałem pytanie na profilu fb rybomanii odnośnie spinningu...potwierdzili,że będzie.W przeciwnym razie bym nie jechał.Tak więc to do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Załatwiać wejściówki na hasło j.pl? Nie obiecuje ale postaram się. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Załatwiać wejściówki na hasło j.pl? Nie obiecuje ale postaram się. Poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 załatwiaj, chętni i tak będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) W Poznaniu nie byłem. Trochę dla mnie za daleko, no i ta przewaga firm karpiowych. Smrodku pelletu i kulek nawdychałem się wystarczająco już podczas pseudotargów w Zabrzu. Jednak do Sosnowca - pod warunkiem, że coś ze spiningu będzie można obejrzeć to chętnie się wybiorę. Może przy okazji targów uda się zrealizować spotkanie grupy jerkbait.pl - z Górnego Śląska... Gdyby była szansa na wejściówki - to zgłaszam swoją osobę. Edytowane 15 Lutego 2016 przez _Beno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ciekaw jestem, kiedy pójdą za ciosem i zrobią targi w trójmieście???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja również wybieram się na rybomanie mimo, że muszę pokonać 600km;-) Dlatego mam pytanie do osób ze Śląska, czy targi są w Sosnowcu czy w Katowicach bo na stronie Rybomani są Katowice, a koledzy piszą o Sosnowcu? Ps. Jeżeli była by szansa na wejściówki to rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja również wybieram się na rybomanie mimo, że muszę pokonać 600km;-) Dlatego mam pytanie do osób ze Śląska, czy targi są w Sosnowcu czy w Katowicach bo na stronie Rybomani są Katowice, a koledzy piszą o Sosnowcu? Ps. Jeżeli była by szansa na wejściówki to rewelacja Tu masz informację:http://www.exposilesia.pl/rybomania/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Załatwiać wejściówki na hasło j.pl? Nie obiecuje ale postaram się.Na przyszły rok załatw takie na targi w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Na przyszły rok załatw takie na targi w Poznaniu. Coś za coś. Ja załatwię tylko dla tych co wejdą w oficjalnym stroju j.pl. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Coś za coś. Ja załatwię tylko dla tych co wejdą w oficjalnym stroju j.pl. to nie fair, spodni ani butów jb jeszcze nie ma, chyba żeby bluzę użyć jako spodnie Edytowane 15 Lutego 2016 przez wuran 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Wystarczy nasza koszulka, przygotujemy taką wyjątkową w tym roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) A gdzie i kiedy będzie można ją nabyć? Edytowane 15 Lutego 2016 przez Lordin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 W tym tygodniu rusza sprzedaż gadżetów. Nowa koszulka to przyszłość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Generalnie kto był w niedzielę czujny to znalazł mały akcent SF na hali numer 5 w Poznaniu My będziemy (standardowo plecionki, żyłki, sprzęt muchowy, spinningi i latarki), niestety pewnie jak co targi osaczeni przez fanów zapachu kałamarnicy z bananem + dip ostryga z kiwi Niestety nie ma możliwości by ulokować się poza zasięgiem peletowych aromatów bo 70% stoisk to karpiarze W tym rejonie Polski jeszcze nie byliśmy ale liczymy na spinningistów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Generalnie kto był w niedzielę czujny to znalazł mały akcent SF na hali numer 5 w Poznaniu My będziemy (standardowo plecionki, żyłki, sprzęt muchowy, spinningi i latarki), niestety pewnie jak co targi osaczeni przez fanów zapachu kałamarnicy z bananem + dip ostryga z kiwi Niestety nie ma możliwości by ulokować się poza zasięgiem peletowych aromatów bo 70% stoisk to karpiarze W tym rejonie Polski jeszcze nie byliśmy ale liczymy na spinningistów Tak offtopując zapytam czemuż to Śląsk karpiem stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Poznań nie był mi dany w tym roku ale Sosnowiec chętnie odwiedzę. Jak będą jakies informacje co do ilości stoisk ze spinem bardzo proszę o udostępnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms2m Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Tak offtopując zapytam czemuż to Śląsk karpiem stoi? Bez przesady Śląsk to taka mała Mekka spinningu, przynajmniej tego kogutowego Pewnie wiele na liście wystawców się nie zmieni, w końcu to pierwsze targi i to w dość dużej aglomeracji, co zapewni ogromną liczbę zwiedzających. A jak dodamy do tego na pewno osoby z Krakowa i innych miast to liczebnością może przebić Poznań, a na pewno Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 To, że przebije to na pewno. Odwiedzając targi w Poznaniu ze swoimi tematami widzę, że lipa z roku na rok coraz większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Do Sosnowca mam troszkę daleko ale myślę,że się zjawie. Słyszałem coś o Rybomanii w Gliwicach, ktoś może mi potwierdzić te informacje? Szukałem ich rozkładu jazdy i jakoś nie znalazłem, widocznie kiepsko szukam bo jedyne co udało mi się wyłuskać to Katowice... Edytowane 16 Lutego 2016 przez deywed12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezi0rko Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam kolegów ja też z przyjemnością pojawię się w Sosnowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi