Skocz do zawartości

Rybomania Sosnowiec 11-13/03/2016

Piotr Boruch

Rekomendowane odpowiedzi

Do Sosnowca mam troszkę daleko ale myślę,że się zjawie. Słyszałem coś o Rybomanii w Gliwicach, ktoś może mi potwierdzić te informacje? Szukałem ich rozkładu jazdy i jakoś nie znalazłem, widocznie kiepsko szukam bo jedyne co udało mi się wyłuskać to Katowice...

Co roku były targi wędkarskie w Zabrzu. W tym też miały być pod koniec lutego, ale wygryzła ich Rybomania.

Co roku były targi wędkarskie w Zabrzu. W tym też miały być pod koniec lutego, ale wygryzła ich Rybomania.

Te targi w Zabrzu z roku na rok to coraz większa bida !

W zeszłym roku, te kilka stoisk spiningowo-muchowych jeszcze ratowało dupsko.

Kiedyś na targach pojawiał się Adam Sikora, prezentując techniki rzutowe. Z przyjemnością można było popatrzeć i porozmawiać.

W tamtym roku powiedziałem -dość- jestem tu po raz ostatni.

Jakby nie patrzeć te targi to raj dla karpiarzy, mnie zakup dużej ilości pelletu i wywożenie go taczkami z hali targowej, kompletnie nie interesuje.

Co do Rybomanii, co mnie interesuje :

_Beno będziecie obecni ? Potrzebuję trochę waszego "robactwa".

Czy będą obecni, Varivas, Salar sklep (obuwia i portek szukam), Zbyszek Kawalec z wyrobami (delfina bym pomacał :)) ?

Taps-u który numer stoiska macie ?

Edytowane przez Zwierzu

Te targi w Zabrzu z roku na rok to coraz większa bida !

W zeszłym roku, te kilka stoisk spiningowo-muchowych jeszcze ratowało dupsko.

Kiedyś na targach pojawiał się Adam Sikora, prezentując techniki rzutowe. Z przyjemnością można było popatrzeć i porozmawiać.

W tamtym roku powiedziałem -dość- jestem tu po raz ostatni.

Jakby nie patrzeć te targi to raj dla karpiarzy, mnie zakup dużej ilości pelletu i wywożenie go taczkami z hali targowej, kompletnie nie interesuje.

Co do Rybomanii, co mnie interesuje :

_Beno będziecie obecni ? Potrzebuję trochę waszego "robactwa".

Czy będą obecni, Varivas, Salar sklep (obuwia i portek szukam), Zbyszek Kawalec z wyrobami (delfina bym pomacał :)) ?

Taps-u który numer stoiska macie ?

Varivas się zapowiedział, Savage Gear też będzie. Brat myśli jeszcze nad tym czy się wystawiać.

• 2 tygodnie później...

Na Rybomani jeszcze nie byłem, byłem dwa razy w Zabrzu. Tam rzeczywiście targi stoją na kulkach proteinowych.

Czy na Rybomani jest szansa kupić sprzęt po jakichś specjalnych cenach targowych?

tak, zwykle rozkłada się kilka sklepów i handluje, czy ceny specjalne to nie odpowiem często tak, na zasadzie wypchnięcia "pułkowników", sklep musi zarobić na takim handlu bo stosiko kosztuje

Mam zamiar się wystawić w Sosnowcu, jeszcze nie wiem jaki nr stoiska będę miał, trochę swojego hand made zabieram, będą i blanki ,gotowe wędki , inserty i może coś jeszcze.

Zresztą kto był u mnie w Poznaniu to widział i mógł sobie co nieco uzupełnic pudełko , pogadać o kijkach i nie tylko.

• Like 2

Będzie wejściówka za free na hasło : Jerkbait ? :)

Uwaga! Tak mam 30 wejściówek dla forumowiczów ... ale pilnujcie tego wątku - będzie mini ;) konkurs na te 30 wejściówek ... bo rozdać nie możemy. Napiszę co i jak ale dajcie mi jeszcze z dwa dni bo mam trochę w kolejce do ogarnięcia. 

• Like 4

Będę obecny przez wszystkie dni Targów, na obszarze Mivardi. Co prawda na stanowisku dominować będzie karpiarstwo, ale ze spinningu coś niecoś się znajdzie.

Oczywiście chętnie zamienię parę słów z każdym forumowiczem, bo tak szczerze pisząc to nie znam prawie nikogo osobiście. No, poza paroma wartościowymi wyjątkami :) .

@Roseth

A poczytaj sobie o  Śląsku.

Śląsk to Śląsk...

Wrocław też jest historycznie Śląskiem i Opole i wiele innych miejscowości, bez dziwnego podziału dyktowanego przez niemiecką zasiedziałość. Śląsk jest historyczną krainą nie podlegającą separatystcznym wizją.

Edytowane przez FidoAngel

Mam zamiar się wystawić w Sosnowcu, jeszcze nie wiem jaki nr stoiska będę miał, trochę swojego hand made zabieram, będą i blanki ,gotowe wędki , inserty i może coś jeszcze.

Zresztą kto był u mnie w Poznaniu to widział i mógł sobie co nieco uzupełnic pudełko , pogadać o kijkach i nie tylko.

To wpadnę Piotrek do Ciebie zobaczyc drewienka akurat mam wolne i 5min samochodem na te targi.