toms2m Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Do Sosnowca mam troszkę daleko ale myślę,że się zjawie. Słyszałem coś o Rybomanii w Gliwicach, ktoś może mi potwierdzić te informacje? Szukałem ich rozkładu jazdy i jakoś nie znalazłem, widocznie kiepsko szukam bo jedyne co udało mi się wyłuskać to Katowice...Co roku były targi wędkarskie w Zabrzu. W tym też miały być pod koniec lutego, ale wygryzła ich Rybomania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Tapsy były w Lublinie,były w Poznaniu,będą i w Sosnowcu :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Co roku były targi wędkarskie w Zabrzu. W tym też miały być pod koniec lutego, ale wygryzła ich Rybomania.Te targi w Zabrzu z roku na rok to coraz większa bida !W zeszłym roku, te kilka stoisk spiningowo-muchowych jeszcze ratowało dupsko.Kiedyś na targach pojawiał się Adam Sikora, prezentując techniki rzutowe. Z przyjemnością można było popatrzeć i porozmawiać.W tamtym roku powiedziałem -dość- jestem tu po raz ostatni.Jakby nie patrzeć te targi to raj dla karpiarzy, mnie zakup dużej ilości pelletu i wywożenie go taczkami z hali targowej, kompletnie nie interesuje. Co do Rybomanii, co mnie interesuje :_Beno będziecie obecni ? Potrzebuję trochę waszego "robactwa".Czy będą obecni, Varivas, Salar sklep (obuwia i portek szukam), Zbyszek Kawalec z wyrobami (delfina bym pomacał ) ?Taps-u który numer stoiska macie ? Edytowane 16 Lutego 2016 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pomału szykują się targi w Szczecinie. Rozmowy trwają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Jak masz więcej info na ten temat to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Te targi w Zabrzu z roku na rok to coraz większa bida !W zeszłym roku, te kilka stoisk spiningowo-muchowych jeszcze ratowało dupsko.Kiedyś na targach pojawiał się Adam Sikora, prezentując techniki rzutowe. Z przyjemnością można było popatrzeć i porozmawiać.W tamtym roku powiedziałem -dość- jestem tu po raz ostatni.Jakby nie patrzeć te targi to raj dla karpiarzy, mnie zakup dużej ilości pelletu i wywożenie go taczkami z hali targowej, kompletnie nie interesuje. Co do Rybomanii, co mnie interesuje :_Beno będziecie obecni ? Potrzebuję trochę waszego "robactwa".Czy będą obecni, Varivas, Salar sklep (obuwia i portek szukam), Zbyszek Kawalec z wyrobami (delfina bym pomacał ) ?Taps-u który numer stoiska macie ? Varivas się zapowiedział, Savage Gear też będzie. Brat myśli jeszcze nad tym czy się wystawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Strata pieniędzy i czasu. Wolę w tym czasie pośmigać na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Wodnych? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Na Rybomani jeszcze nie byłem, byłem dwa razy w Zabrzu. Tam rzeczywiście targi stoją na kulkach proteinowych. Czy na Rybomani jest szansa kupić sprzęt po jakichś specjalnych cenach targowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Na Rybomani jeszcze nie byłem, byłem dwa razy w Zabrzu. Tam rzeczywiście targi stoją na kulkach proteinowych. Czy na Rybomani jest szansa kupić sprzęt po jakichś specjalnych cenach targowych?tak, zwykle rozkłada się kilka sklepów i handluje, czy ceny specjalne to nie odpowiem często tak, na zasadzie wypchnięcia "pułkowników", sklep musi zarobić na takim handlu bo stosiko kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jest już pierwszy plan stoisk https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12795426_894877760625692_8265726468022076332_n.jpg?oh=a15e8e0d6702151a7a41de3e00c583bf&oe=574D9D78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jest już pierwszy plan stoisk https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12795426_894877760625692_8265726468022076332_n.jpg?oh=a15e8e0d6702151a7a41de3e00c583bf&oe=574D9D78Pelletem na kilometr jedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jeśli chodzi o Szczecin to podaję więcej informacji. http://expoarena.szczecin.pl/targi-waterarena/ Jak redakcja uzna to za słuszne i konieczne to może inny wątek powstanie.Aby była jasność nie mam żadnych profitów związanych tą imprezą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Pojadę zobaczyć tą sosnowiecką Rybomanię, Jak nić ciekawego nie będzie to zostanie mi jedno stoisko, które zapewne będzie, a mianowicie trunki regionalne ze Szczyrku. Kurwica i Przepalanka - wyborna rzecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Będzie wejściówka za free na hasło : Jerkbait ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Mam zamiar się wystawić w Sosnowcu, jeszcze nie wiem jaki nr stoiska będę miał, trochę swojego hand made zabieram, będą i blanki ,gotowe wędki , inserty i może coś jeszcze.Zresztą kto był u mnie w Poznaniu to widział i mógł sobie co nieco uzupełnic pudełko , pogadać o kijkach i nie tylko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Będzie wejściówka za free na hasło : Jerkbait ? Uwaga! Tak mam 30 wejściówek dla forumowiczów ... ale pilnujcie tego wątku - będzie mini konkurs na te 30 wejściówek ... bo rozdać nie możemy. Napiszę co i jak ale dajcie mi jeszcze z dwa dni bo mam trochę w kolejce do ogarnięcia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Uwaga! Tak mam 30 wejściówek dla forumowiczów ...I to jest słuszna koncepcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czemu ja nie obstawiałem Sosnowca???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Może i ja się wybiorę. PS Jedna uwaga do piszących o Sosnowcu na Śląsku. Sosnowiec w woj. śląskim, ale w Zagłębiu D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Będę obecny przez wszystkie dni Targów, na obszarze Mivardi. Co prawda na stanowisku dominować będzie karpiarstwo, ale ze spinningu coś niecoś się znajdzie.Oczywiście chętnie zamienię parę słów z każdym forumowiczem, bo tak szczerze pisząc to nie znam prawie nikogo osobiście. No, poza paroma wartościowymi wyjątkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) @RosethA poczytaj sobie o Śląsku. Śląsk to Śląsk...Wrocław też jest historycznie Śląskiem i Opole i wiele innych miejscowości, bez dziwnego podziału dyktowanego przez niemiecką zasiedziałość. Śląsk jest historyczną krainą nie podlegającą separatystcznym wizją. Edytowane 29 Lutego 2016 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybomaniaa Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Szanowni Państwo, Po Wspaniałych targach i sukcesie w takich miastach jak Poznań i Lublin - przyszedł czas na południe Polski i SOSNOWIEC -> w Hali Expo Silesia. www.rybomania.com.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Mam zamiar się wystawić w Sosnowcu, jeszcze nie wiem jaki nr stoiska będę miał, trochę swojego hand made zabieram, będą i blanki ,gotowe wędki , inserty i może coś jeszcze.Zresztą kto był u mnie w Poznaniu to widział i mógł sobie co nieco uzupełnic pudełko , pogadać o kijkach i nie tylko.To wpadnę Piotrek do Ciebie zobaczyc drewienka akurat mam wolne i 5min samochodem na te targi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajK Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Jak myślicie, kiedy lepiej jechać w sobotę czy niedzielę? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi