kubaS 1 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Zdecydowanie w piątek, największy luzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ktoś się orientuje czy na miejscu będzie można nabyć materiały do rodbuildingu? Głównie zależy mi na lakierze do omotek i niciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 kubaS 1, on 06 Mar 2016 - 22:00, said:Zdecydowanie w piątek, największy luzz Kuba Ty się wybierasz, mnie ten dzień z luzem nie interesuje, ja nie dam rady wyluzować się z innych obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 W poniższym linku lista wystawców i numery stanowisk http://rybomania.com.pl/pl/rybomania_sosnowiec_2016/wystawcy_rybomania_2016_sosnowiec.pdf Do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dzięki uprzejmości Rybomania czekają na Was wejściówki na dni otwarte dla publiczności 12-13.03.2016. ZAPRASZAMY do kokursu! Konkurs trwa tylko przez dwa dni 08-09.03.2016. Uwaga! Ograniczona liczba wejściówek! KONKURS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareckiW Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pendergrast rzucił hasło na Rybomanię, więc morze się pojawimy. Ciekawy jestem czy to akwarium rzeczywiście robi takie wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Kuba Ty się wybierasz, mnie ten dzień z luzem nie interesuje, ja nie dam rady wyluzować się z innych obowiązków Będę piątek i sobota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Akwarium fajne , choć pewnie bedzie więcej karpi niż drapieżników ,ale jest na co popatrzeć, zapraszam również do mnie na stoisko LProds nr 51 , coś tam nowinek szykuję z mojego handmade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Piotrze będzie można nabyć u Ciebie materiały? Przelotki, nici, lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Nie będę miał , moja pracownia raczej nastawiona na budowanie wędek ,od sprzedaży komponentów jest kilka dużych sklepów ,mi na to już brak czasu aby jeszcze tym się zajmować.Będę miał trochę blanków, gotowych wędek , sporo nowych aluminiowych elementów do tuningowania uchwytów kołowrotka, inserty akrylowe . Edytowane 10 Marca 2016 przez Piotr Lipiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Zamknęliśmy konkurs - informacje o wejściówkach wysłaliśmy do zwycięzców. Gratulujemy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Orientuje się ktoś czy dzieciaki płacą za bilety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plompek Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Czy ja dobrze widziałem że Jaxona nie bedzie czy juz powinienem kupic okulary ? Bo chcialem se pomacac ten pełny ich blank Varis Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jak wrażenia kolegów z Rybomani w Sosnowcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squidward Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Chciałem zapytać czy na rybomanii jest do nabycia pflueger patriarch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Rano masa ludzi i ogromne kolejki.. Generalnie sympatycznie ale daje karpiem Dla zainteresowanych jest stanowisko z Kijkami Yamaga blanks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plompek Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dobrze ze pogoda do bani bo bym żałował ze tam pojechalem jesli by byla sloneczna fajna pogoda Straaasznie duzo ludzi i sie az dziwie ze nie przeklada sie to tak bardzo na ilosc wedkarzy nad woda.Ludzie tez poprostu bydło nie patrzy i cisnie gdzie coś wyniucha i z bara zaraz człowiek dostaje . . . ehhW Poznaniu jednak było wyraznie widac ze stoiska niektorych firm byly bardziej rozbudowane. Chyba jednak wszyscy chcieli w Poznaniu bardziej zabłyszczec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Wstawcie jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Wstawcie jakieś fotkiMiałem w planie coś pstryknąć, ale nic nie przykuło mojej uwagi na tyle żeby siegnąć po telefon. Sprawdziły się prognozy mówiące o pelet party ;-) Ja byłem dzisiaj, na hali było bardzo dużo zwiedzających i trzeba przyznać, że organizator bardzo sprawie sobie z tym poradził. Jedyne kolejki były przy stoiskach z piwem. Byłem, widziałem i gdybym po raz kolejny miał jechać na Rybomanię, to tylko do Poznania. PS: zaliczam się do grona osób, które wygrały darmowe wejściówki, odbiór był bezproblemowy i bardzo szybki. Dziękuje Redakcji Jerkbait ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (...) Dla zainteresowanych jest stanowisko z Kijkami Yamaga blanksMarcin - kto , co , gdzie ? Jakieś szczególy ? Mamy już Graphiteleadera , jest Tict i Tailwalk , Megabass , teraz Yamaga . Jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Byłem i .....jest mi przykro że to tak wygląda -żenada. ps.to coś na pewno nie powinno nazywać się targami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Po prawej stronie,kawałek za akwarium. Przed namiotami. Obok stanowiska Spinmad. 10 kijaszkow może ciu więcej. Ale wszystko co najlepsze z blucurrent i z serii tz stoi . Stanowisko z gumami bait breath. Małe stoisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Mnie interesi stoisko St.Croix...Wiem że są...Duży wybór patyków?Jutro się wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Avid, avid x, triumph, legendy jakieś stały. Spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Po prawej stronie,kawałek za akwarium. Przed namiotami. Obok stanowiska Spinmad. 10 kijaszkow może ciu więcej. Ale wszystko co najlepsze z blucurrent i z serii tz stoi . Stanowisko z gumami bait breath. Małe stoisko...Oki , ale jaka firma zajęła się dystrybucją lub ma w ofercie ? Bo do Sosnowca jednak się nie wybiorę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi