Skocz do zawartości

Rybomania Sosnowiec 11-13/03/2016

Piotr Boruch

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będę miał , moja pracownia raczej nastawiona na budowanie wędek ,od sprzedaży komponentów jest kilka dużych sklepów ,mi na to już brak czasu aby jeszcze tym się zajmować.

Będę miał trochę blanków, gotowych wędek , sporo nowych aluminiowych elementów do tuningowania uchwytów kołowrotka,  inserty akrylowe .

Edytowane przez Piotr Lipiec
  • Like 1

Dobrze ze pogoda do bani bo bym żałował ze tam pojechalem jesli by byla sloneczna fajna pogoda ;)

Straaasznie duzo ludzi i sie az dziwie ze nie przeklada sie to tak bardzo na ilosc wedkarzy nad woda.

Ludzie tez poprostu bydło nie patrzy i cisnie gdzie coś wyniucha i z bara zaraz człowiek dostaje . . . ehh

W Poznaniu jednak było wyraznie widac ze stoiska niektorych firm byly bardziej rozbudowane. Chyba jednak wszyscy chcieli w Poznaniu bardziej zabłyszczec

• Like 1

Wstawcie jakieś fotki

Miałem w planie coś pstryknąć, ale nic nie przykuło mojej uwagi na tyle żeby siegnąć po telefon.

Sprawdziły się prognozy mówiące o pelet party ;-) Ja byłem dzisiaj, na hali było bardzo dużo zwiedzających i trzeba przyznać, że organizator bardzo sprawie sobie z tym poradził. Jedyne kolejki były przy stoiskach z piwem.

Byłem, widziałem i gdybym po raz kolejny miał jechać na Rybomanię, to tylko do Poznania.

PS: zaliczam się do grona osób, które wygrały darmowe wejściówki, odbiór był bezproblemowy i bardzo szybki. Dziękuje Redakcji Jerkbait !

• Like 2

Po prawej stronie,kawałek za akwarium. Przed namiotami. Obok stanowiska Spinmad. 10 kijaszkow może ciu więcej. Ale wszystko co najlepsze z blucurrent i z serii tz stoi :) . Stanowisko z gumami bait breath. Małe stoisko...

Po prawej stronie,kawałek za akwarium. Przed namiotami. Obok stanowiska Spinmad. 10 kijaszkow może ciu więcej. Ale wszystko co najlepsze z blucurrent i z serii tz stoi :) . Stanowisko z gumami bait breath. Małe stoisko...

Oki , ale jaka firma zajęła się dystrybucją lub ma w ofercie ? Bo do Sosnowca jednak się nie wybiorę ...