cabage Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dam znać później, bo żona za karę że biegała ze mną po targach zabrała mnie na wyprzedaże do jakiegoś "oszołoma":) ulotki mam w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Oki , ale jaka firma zajęła się dystrybucją lub ma w ofercie ? Bo do Sosnowca jednak się nie wybiorę ... Firma to "Fishingstock sp z o o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Wielkie dzięki ! Jak możesz , opisz wrażenia w stosownym yamaga-wątku . Edytowane 12 Marca 2016 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ogólnie spoko,poza długą kolejką.Dużo interesujących mnie rzeczy mogłem w końcu pomacać...min. kije Yamaga,st.croix i... Kistler na blakach G.Loomisa,które to najbardziej mi przypadły do gustu,zwłaszcza model helium.Oprócz tego można było pokręcić nową certate co również uradowało moje serce.Niestety nie znalazłem "delfina" nad czym ubolewam najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Czy bilety na jerkbait.pl były dostępne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Były dostępne za co bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Czy bilety na jerkbait.pl były dostępne?Tak,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Wjazd nas parking- masakra 960 min), wejście na halę masakra (55 mmin na deszczu). Wejściowki dostępne po szukanui kogoś kto ma pojęcie o co biega. po prysznicu dalej mi śmierdzi , peletem, atraktorem?. Spotkania na parkingu, bezcenne. Pozdrowionka chłopaki.Organizacyjnie jest to ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ogólnie ludzi sporo ale większość kapiarzy, choć było kilka osób na moim stoisku z którymi można było pogadać o spinie i muszce. 80% stoisk to zapach peletu i innego smierdziastwa . Poznań zdecydowanie lepszy dla fanów rybek drapieżnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Wrażenia mam podobne jak koledzy, pewnie to przez pogodę. Targi to taki duży sklep wędkarski po trochę każdego asortymentu. Szukałem ''modelarni 24 '' ponoć miała być, ale nie znalazłem. Warto wybrać się na targi po 14. aby ominąć tłok, wziąć ze sobą dzieciaki, aby mogły pooglądać rybki w akwarium, niech ktoś ma z tego radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Byłem i .....jest mi przykro że to tak wygląda -żenada. ps.to coś na pewno nie powinno nazywać się targami !Potwierdzam. Wyglądało to bardziej jak wiejski odpust... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dziś wjazd na parking 2 minutki zaraz pzy otwarciu, wejście 15 sekund (bilety już gotowiutkie i wydrukowane). Ludzi tak troszkę ale jakoś się nie przeraziłem, nowości...niewiele ale zato bazarowo, akwarium ....wszystkie ryby miały prezentowane gumy w .... Także jednak znalazłem coś ciekawego w akwarium targowym i wiem że gum ryby nie trawią :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Wielkie dzięki za wejściówkiOdbiór bezproblemowy a byłem pierwszym odbierającym. szkoda jednak że 90% wystawców to sprzęt karpiowy może Lublin będzie lepszy pod względem castingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Byłem również dzisiaj,a dokładnie ok.10.15.Żeby wjechać na parking-10 min,kupić bilet-10 min.Szczerze to jak dla mnie czas stracony...Karpiarze mieli w czym wybierać ale spinningiści?Słabiutko...Do Poznania to nie ma porównania...Poniżej kilka fotek... Edytowane 13 Marca 2016 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Odbiór wejściówek bez problemu. Sporo sprzętu muchowego. Można było pomachać muchówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Mam pytanko czy st croix wystawiał żbik?Nigdy nie brałem pod uwagę kijów stc pod uwagę ale bardzo spodobała mi się elitka 10 lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Żbik. Było co pomacać ale na niektórych wędziskach widać było wpływ meksykańskich rączek np. pęcherzyki powietrza na omotkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jak to moja druga połówka powiedziała sam zapach "karpia" - czyt. pelletu jej nie przeszkadzał to już brak wody w domu co po u niektórych bardziej Aż wstyd do ludzi tak wychodzić A było tak ciasno że się wszyscy o siebie ocierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Następną edycję tych targów powinni nazwać KULKOMANIA... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Targi słabe pod względem spina , dobrze że wpadło kilku znajomych , bo by nie było nawet z kim pogadać. Organizator też się zbytnio nie popisał, wszyscy wystawcy którzy swoje auta ustawili przed głównym wejściem ,musieli wózkami z towarem naginać dokoła hali bo przez główne wejście ,nie można było wyjechać ,bo niby kółka wózków uszkadzają jakieś wykładziny na wejściu, porażka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Najlepszą rzeczą jaką zrobiłem i nie żałuję to zakup biletów przez tixer. Jak zobaczyłem kolejkę na miejscu to się uśmiałem:) Auto postawiłem 20minut spacerem od targów aby nie stać w tym ogromnym korku do parkingu. Tak jak się spodziewałem zaraz po przekroczeniu progu targów uderzający smrodek światka karpiowego. Na szczęście było kilka stanowisk gdzie można było pomacać parę ciekawych rzeczy (np. pstrągówkę u Piotra Lipca - genialny kij, nie pamiętam jaki to był blank). Ciągła kolejka po czeburaszki u naszego forumowego kolegi zza wschodniej granicy zmusiła mnie do trzech podejść po zakupy ale w końcu się udało Ze wspominanych wcześniej kijków na blanku Yamaga, wrażenie zrobił na mnie monoblank UL do 3g - cudeńko które nic nie waży, piękny był Poza tym, keitechy wszystkie rozmiary po 24zł/paczka i wędki mikado z 10% rabatem - nie planowałem ale się skusiłem na sandaczowego Mikado Kamisori 198cm/35g - co by z pustymi rękami nie wracać. Na kołowrotki i kije spiningowe - bardzo mała oferta, liczyłem na większe zakupy. Szczerze, to chyba ciekawsze były targi organizowane w Zabrzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi