pisarz Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Piotrek nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ja się męczę przy tym kręceniu , nitka mi się zrywa , pióra uciekają .......Sebastian " Per aspera ad astra" , bo muszka wyszła Ci piękna .U mnie dochodzi problem , że nie do końca widzę co robię. Mam nadzieję , że sprzęt który już zamówiłem rozwiąże ten problem.http://allegro.pl/lupa-naglowna-okulary-precyzyjne-mocny-2-x-led-gw-i5174835598.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) CześćNie mam czarnego chenille, można go zastąpić piórami.Może mi ktoś powiedzieć/pokazać, którymi i jak to zrobić?Ewentualnie może da się użyć czegoś w zastępstwie? Może np. pawia tak jak w RedTagu?Andrzej Edytowane 22 Lutego 2016 przez Durzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBrzanka Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Sebo mam ten sam problem z uciekającymi piórami, przykładam i układam a jak tylko przewiąże nitką to układają się jak chcą.A z katarem siadać do kręcenia to makabra, jedno kichnięcie i fontanna z piór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Sebo mam ten sam problem z uciekającymi piórami, przykładam i układam a jak tylko przewiąże nitką to układają się jak chcą.A z katarem siadać do kręcenia to makabra, jedno kichnięcie i fontanna z piór Grażynka nawet nie mów jakie ja mam awantury o te marabuty one latają wszędzie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Spróbujcie przyłożyć pęczek promieni marabuta do haczyka, na górze haka. Przerzućcie nad nim luźną pętlę z nici, potem kolejną i dopiero, cały czas trzymając pęczek marabuta na górze palcami, zaciskamy pętle.Powinno pomóc. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 WitamTrochę się poprawiłemPozdrawiam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jeszcze kilka dni ... dlatego przypominam i dopinguję. W poniedziałek publikujemy kolejne zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 bartkano - nawet nie trochę, myślę, że dużo poprawiłeś. Jest progres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 bartkano - nawet nie trochę, myślę, że dużo poprawiłeś. Jest progres.Tylko chyba tym razem przesadził z flashem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elefant68 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Moje wypociny Hak Wizard nr 10Szkoda że pióra marabuta kupiłem kiepskiej jakości.W weekend testy na wodzie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Zabrania się używania słów "wypociny" itd. Optymizmu i doceniacie to co robicie. Przecież to początki. Pomyślcie co będzie za jakiś czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_hna Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam,Na szybko: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 luk_hna - całkiem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witajcie! Praca domowa już dawno nie dała tyle radochy i zajęcia dodatkowe PozdrawiamDarek P.s Dzisiaj moje Panie, córa i małżonka, też stawiały pierwsze kroki przy imadle . Syn stwierdził, że gumowe rybki fajniejsze ale ma dopiero 3 lata. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Troche gruby ten mój "chenille" ale mam nadzieję, że da radę 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elefant68 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Rano miałem chwilkę wolnego czasu to postanowiłem wykorzystać go pożytecznie Wiem że już fotki wcześniejszych wstawiłem , ale może te czarnuszki są lepsze. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Tragedia .Jeśli cała reszta muchy jest do przyjęcia , to i tak jestem zadowolony . Co nie zmienia faktu ,że trzeba się ogarnąć i główkę poprawić . Edytowane 26 Lutego 2016 przez pisarz 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Piotrek bardzo ładne już Ci wyszły, Czy sprzęt pomocny już do ciebie dotarł ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Piotrek bardzo ładne już Ci wyszły, Czy sprzęt pomocny już do ciebie dotarł ?Sebastian dziękuję . Sprzęt dotarł i pomógł w wykonywaniu muszek. Wprawdzie nie da się w tym ukręcić całej muchy , ale w newralgicznych momentach kręcenia jest bardzo pomocny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek07 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Moje wersje muchy: Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Cześć, wypada dodać moje pokraki w tym temacie bo to końcówka terminu! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1741 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 hak #8 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Hak nr 6 Czerń i biel 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Moja pijawa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mirek jedzie z daleka ... z ryb. Jak tylko będzie w nadchodzącym tygodniu oceni Wasze prace. Jutro kolejny step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi