Sebait Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Formy dochodą do siebie, nowe sztance na wahadełka prawie gotowe. Czas odpocząć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 No i po odpoczynku. Na starej sztancy odbiłem trochę większe wahadełka. Chodzą żwawo i agresywnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Moje eSy wzorowane na klasykach typu kalewa i karliny : 5-5,5 cm waga 13-14 g. blacha mosiądz i miedź 1.5 mm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Fajne Klasyczne wzorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Fotorelacja z mojego "warsztatu". Jak powstają moje eSy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 jutro wychodzę ze szpitala. W domu już czekają na mnie moje perłowe realfishe Niemy byłem jak ryba...Niektóre gumki już po testach, a na foto kilka nowych wzorów przygotowanych do obróbki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Widze że jesteś wilobranżowy(chodzi mi omateriały-bo branża jedna czyli wędkarska).nie będe zaskoczony jak zimą wystrugasz jakąś wędke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Pływające woblery o długości 5 i 10 cm w zamówionej kolorystyce. Pokrótce cały proces produkcji.Stelaż przez całość, dwie połówki, obciążenie ołowiane i twarda balsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Trochę drewnianych jerków na szczupaka made in "ja"... Drewniane i tonące. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jak rzeźbisz te ryjki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jutro na szczupaki - dziś klepiemy wahadła... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Trochę większe, trochę cięższe... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Zacząłem odrabiać zaległości w klepaniu. Poniżej wykonane z nierdzewki. Grubość użytej blachy 0,8 mm. Blachy mają tendencje do zawisania w toni przy przerwach w zwijaniu żyłki co pozwala wywabić drapieżniki z dywanu roślinności. Wszystkie przynęty są robione ręcznie przy użyciu nożyc, pilników i papierów ściernych. Żadnych pras, gniazd, laserów itp.Oto kilka wyklepanych wzorów: "ALGA" "GNOMEK" "JAJCO" "GŻDYL" "KARUS" chociaż znajomi przechrzcili go na "KIRUS" gdyż pląsa w wodzie jak pijak po ulicy - to chyba lepsza nazwa I to na dziś tyle ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Kilka tygodni temu wykluł mi się w głowie taki jegomość... Miał być pod pstrągi, ale niestety nic z tego nie wyszło Wyszedł wielki, grzechoczący "troll". Edytowane 3 Września 2016 przez Sebait 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 2+ czy 3- ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Woblerek to już grzechocze w moim pudle.jest okey a nawet więcej niż okey.blaszki też ciekawie wyglądają.dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Jakiś czas temu przeprowadziłem "basenowe" testy kilku swoich wahadeł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Poniżej wahadłówki mistrza Krzysztofa. Nie trzeba opisywać bo przejść obojętnie się nie da ... Cieszę się, że w pudełku mam ich kilka. Edytowane 17 Września 2016 przez Sebait 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Z tym mistrzem to nie przesadzaj.czekam na świstek z tytułem czeladnika.a i tak mam mieć bez egzaminu(nie zdałbym).kosztował mnie ten świstek 2kury,2 mendle jaj i litr śmietany a itak wymigałem się od cielęciny bez kości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Tym razem robione w pośpiechu przecierane wahadełka z blachy mosiężnej i nierdzewnej o grubości 1 mm. Przynęty w drodze. Co na to nabywcy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Moje jerki na polowaniu ... Edytowane 20 Września 2016 przez Sebait 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Wypucowane 8 i 9 cm wahadełka z 1 mm blachy mosiężnej tuż przed spakowaniem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Przecierane wąskie pstrągóweczki na przyszły sezon i moja wersja błystki Heintza. Chyba najlepsza wahadłówka jaką wyklepałem w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi