Sebait Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Przecierane wąskie pstrągóweczki na przyszły sezon i moja wersja błystki Heintza. Chyba najlepsza wahadłówka jaką wyklepałem w tym roku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 2+ czy 3- ? :-)To taka emotka Wpisz w googla i zobaczysz o co mi chodziło PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Wiem. Zartowalem tylko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Kiedy idę na ryby rzadko zabieram ze sobą aparat. Tym razem jednak wziąłem i oto efekt dzisiejszego prania wody przez godzinę. Trzy małe, akwariowe szczupaki. Im większa przynęta, tym mniejsza ryba. Ech ta dzisiejsza szczupacza młodzież... W zamian za emocje podczas holowania wyklepałem sobie kilka wahadełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ostatnio tak pochłonęły mnie wahadłówki że o woblerach prawie zapomniałem.Kilka jerków przed "glazurowaniem" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Super te jerki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Moje podstawowe oręże na listopadowe szczupaki. Blacha mosiądz i miedź 1-1.5 mm. W 100 % ręcznie robione samojebki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 O prosze, niezly zestawik Testowales juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Wszystkie łyżki tłuke na kilka sposobów. Wiem jak będą pracować. Sprawdze ich lownosc w przyszłą sobocizne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Skończone. Tonące jerki. Wykonane z drewna, malowane akrylami... już łowią. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Coś tam do góry "nogami" stanęło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Jeszcze parę wahadełek w nowej szacie. Pstrągówki i wahadełka na szczupaka. Czas spocząć... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ostatni chyba w tym roku wyrób na szczupaka. Montowane na szybko przynęty metalowe. Skrzydełka spinnerbaitów wykonane z blachy kwasowej, polerowanej na wysoki połysk. Ciężar właściwy przynęty to 12 g. Kombinacja przynęty obrotowo-wahadłowej niezwykle pomocna przy łowieniu szczupaków na płyciznach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Trochę mnie nie było. To nie znaczy że się opier....am Pstrągowe wahadełka 6-7 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 I trochę większe gabarytowo na salmonidy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Kilka nowych wobków i jerków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Šwietnie sie wszystko prezentuje , dobra robota ???????? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Żaba popper super! ciapańce też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Poniżej kilka przynęt mojej kontrukcji..."Maszkaron" - materiał to topola. Przynęty zostały oklejone folią i pomalowane farbami akrylowymi. W sumie całkiem fajny efekt. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Spod noża wyszło także kilka woblerów typy swim. Pływały bardzo realistycznie, jednakże czas poświęcony na wyprodukowanie sztuki nie rekompensuje całości... Zagościły w pudełku kolegi na dobre... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Jak naprawić stare woblery ? Poniżej przykłady nowego życia starych przynęt. Stary wobler w kształcie szczupaka wyciągnąłem razem z konarem, na którym zalegał. Drugi to Slider, z którego odszedł popękany lakier. Podłużnego Kenarta całkowiecie oskórowałem nakładają na nowo lakier podkładowy, metaliczny akryl, jakieś tam paski na grzbiecie i oczy. Slidera (zgodnie z zaleceniami właściciela) szkoda było pozbawić oryginalnej łuski więc pęknięcia zostały przemalowane na krwisto-czerwony kolor. Pokrywy skrzelowe reaktywowałem folią aluminiową. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Trochę dużych wahadeł szczupakowych. Miedziane, mosiężne i nierdzewne 9 cm i 15 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Miedziana drobnica o długości 6,5 - 7 cm na szczupaki i okonie ze starorzeczy. Drobna i agresywna praca. Generalnie z myślą o majówce ale latem okazały się niezbędne w moim pudełku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi