Sebait Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Przed sezonem z pracowni wyszło kilka kompletów drewnianych jerków na szczupaka, oraz popperów okoniowych. Materiałem wyjściowym była topola oraz lipa. Oto kilka z nich. Długość przynęt : 8-18 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Popery(tonące) i sweper ze srebrno złotym statecznikiem już w moim pudle.żarnowiec i dargin je zweryfikują,optycznie to ocena 6.jak na świadectwie szkolnym z czerwonym paskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Popki dały efekt przy testach w postaci paru niezlych okoni. Na swepa trza mieć kijora że hej. Ja mam same witki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Pstrągowe obrotki w wersji 8 g. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Nowe wzorki obrotek trociowo-szczupakowych. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Kilka ostatnich prac. Blaszki 4-6 cm na pstrąga. Edytowane 18 Października 2017 przez Sebait 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Popki dały efekt przy testach w postaci paru niezlych okoni. Na swepa trza mieć kijora że hej. Ja mam same witki ????Poppery świetne jak cała reszta gratki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Pstrągowe cukierki na małe ciurki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Moja propozycja na nadchodzący sezon pstrągowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Pstrągowe wahadla 4x5 cm i wadze do 4 g. Miedź i mosiądz. Blaszka o grubości 1,5 mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Pstrągowe wahadla 4x5 cm i wadze do 4 g. Miedź i mosiądz. Blaszka o grubości 1,5 mm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Tak na wiosenny przybór wody ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi