darkonis Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam. Czy ktoś miał styczność z takim młynkiem? Nigdzie nie ma żadnych ciekawych informacji a wygląda całkiem ciekawie pod lekkiego casta ..Pytam z czystej ciekawości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Miałem ostatnio w rączkach... No i przepadłem.Pod UL to po prostu siekatron, praca 300% masła w maśle plus litr lubrykantu.Ciekawi mnie jednak opinia użytkowników, jak sprawy wyglądają po dłuższym użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mam nadzieję, że zamieścisz relację po dłuższym użytkowaniu. A możliwości/osiągi dotychczasowe jak oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jak się wszystko zgrabnie poukłada, za półtora roku klepnę reckę "Super Elan po roku katorgi". A tak serio, co by nie było, wyląduje on u mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Młynki nie są mocno drogie tego producenta .. Jak będę potrzebował to może się i ja skuszę ..Upatrzyłem tez potężna maszynkę ze stała szpula tego producenta... Raczej pod sumy, duże karpie i morskie łowienie , ale sądząc po budowie przekładni( ponoć z jakiegoś utwardzanego brązu ) i mocy hamulca 15-18kg to musi to być mega mocna maszynka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi