highvoltage Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 jak widzisz pływnie tam dużym pontonem? zaczynem we wtorek - niestety w prognozach straszna lampa.Z głową to się da i pontonem po vanern pływać także spokojnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Witam Wie moze ktos co na tym jeziorze sie dzieje .Mam wykupiony domek na dwa tygodnie w czerwcu i chetnie z rad skozystam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Ryby jest pod dostatkiem, jak nie nastawisz się na szczupakowe giganty z livem to na pewno połapiesz. Sandacza też jest dużo, choć lokalsi chętnie wyjadają, ma to jezioro na tyle dużą jego populację, że się szybko odradza. Ogólnie jezioro lepsze niż większość w regionie. Ktoś wcześniej pisał, że nie ma go w ofercie biur, no nie do końca to prawda. Ludzie zresztą potrafią szukać miejsc samodzielnie, a że dojazd normalny to biura niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Wyspa trollo. Tam zawsze w czerwcu są sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big_game Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Witam wszystkich. My jedziemy nad to jezioro w październiku.jest to północno wschodnia część jeziora. Ma ktoś info na temat tej części?Gdzie mogę kupić licencję? Po kilku latach szkierów zdecydowaliśmy się w końcu połowić w innym miejscu. Jeśli ktoś będzie potrzebował informacji na temat szkierów w okolicy Karlskrony to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Witam wszystkich. My jedziemy nad to jezioro w październiku.jest to północno wschodnia część jeziora. Ma ktoś info na temat tej części?Gdzie mogę kupić licencję? Po kilku latach szkierów zdecydowaliśmy się w końcu połowić w innym miejscu. Jeśli ktoś będzie potrzebował informacji na temat szkierów w okolicy Karlskrony to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam.obecnie jestem na tym jeziorze .trafiłem w nienajlepsza pogode i ryby są małó aktywne .Zezwolenie kupisz przez internet tutajhttps://www.ifiske.se/de/angeln-mockeln-steningen-saganassjon-mfl.htm. uważaj na kamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi