Skocz do zawartości

Jez. Möckeln - Szwecja

_ronin

Rekomendowane odpowiedzi

• 9 miesięcy temu...

Ryby jest pod dostatkiem, jak nie nastawisz się na szczupakowe giganty z livem to na pewno połapiesz. Sandacza też jest dużo, choć lokalsi chętnie wyjadają, ma to jezioro na tyle dużą jego populację, że się szybko odradza. Ogólnie jezioro lepsze niż większość w regionie. Ktoś wcześniej pisał, że nie ma go w ofercie biur, no nie do końca to prawda. Ludzie zresztą potrafią szukać miejsc samodzielnie, a że dojazd normalny to biura niepotrzebne.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam wszystkich. My jedziemy nad to jezioro w październiku.jest to północno wschodnia część jeziora. Ma ktoś info na temat tej części?Gdzie mogę kupić licencję? Po kilku latach szkierów zdecydowaliśmy się w końcu połowić w innym miejscu. Jeśli ktoś będzie potrzebował informacji na temat szkierów w okolicy Karlskrony to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam.

Witam wszystkich. My jedziemy nad to jezioro w październiku.jest to północno wschodnia część jeziora. Ma ktoś info na temat tej części?Gdzie mogę kupić licencję? Po kilku latach szkierów zdecydowaliśmy się w końcu połowić w innym miejscu. Jeśli ktoś będzie potrzebował informacji na temat szkierów w okolicy Karlskrony to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam.

obecnie jestem na tym jeziorze .trafiłem w nienajlepsza pogode i ryby są małó aktywne .Zezwolenie kupisz przez internet tutaj

https://www.ifiske.se/de/angeln-mockeln-steningen-saganassjon-mfl.htm.

uważaj na kamienie