leslaw Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Czy Ktos z Kolegow moze cos powiedziec o tym woblerku ?.Czy godny polecenia i zakupu ?.Czy lowny i inne ?.Dzieki, Leslaw. http://www.rapala.com/products/lures/x-rap_subwalk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 podbijam trupa. ma ktoś jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Jak dobrze dojrzałem to mam to cudo w swoim arsenale wersję pływającą(X-Rap Walk 09.Przynęta ciekawa którą testowałem parę razy .Jak na razie to atakowały szczupłe i z małą niespodzianka rybitwy(aż ciężko było się odgonić).pół przynęty jest zanurzone a pół nad lustrem wody.Po szarpnięciu daje lekkiego nura z odejściem na bok i z powrzotem do normalnego ustawienia.Pracą trochę przypomina zranioną rybkę Edytowane 24 Grudnia 2014 przez cipstiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 pływający to nie to samo.ciekawa przynęta i nie tak prosta w obsłudze jak slider.trzeba trochę się skupić i popracować żeby fajnie poprowadzić.jest spora rozbieżność w wielkości-te cięższe trzeba prowadzić wolniej.nie miałem okazji połowić ryb ale myślę że jest godny polecenia i warto coś takiego mieć w pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi