Ostry Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) siemka, łowi ktoś spinningiem Dragon Sicario ML 198cm, do 15g. cw.? czy jest ktoś w stanie napisać jak się sprawuje? Nie ma takiej wędki, jeżeli chcesz poznać opinie o MIKADO Sicario ML to polecam poczytać wątek o wędkach Mikado. http://jerkbait.pl/topic/51955-wędki-mikado/page-71 Edytowane 2 Lipca 2019 przez Ostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Witam. Szukam patyk na sandała o szczupłego na lekko. Max do 15-20g. Długość do 2,2. Czy ktoś łowił ma sicario bądź streeto w ww gramaturach?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Mialem tego do 15gr dobrze sie spisywal do tego celu co piszesz i okonie ogarnial jak by sie nie zlamal lowilby dalej ale nie chce mi sie juz obchodzic z wedka jak z jajkiem chyba teraz bedzie kamisori do 12gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) Rozwazam jeszcze SG finezze do 18g. Tylko nie miałem z nim styczności i nie mam jak pomacac. Edytowane 13 Lipca 2019 przez intoxication Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 A co byście polecili z wędek na sandały z cv powyżej 45g łowię w głębokiej rzece i często używam główek 30g+Zestaw jaki mam dziś to Daiwa crosfire 2.70 cv 20-60 ale to tyka sztywna bardzo i nie widać podbić + Spro red arc 1400Podłączam się pod pytanie. Mam dwa kije o realnym cw ok uncji ale szukam czegoś co podbije 35 gr i 4 cale gumy i jest "hotshotowate" mój budżet to max 1000 zł. W grę wchodzą oczywiście używane customy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Dopiero teraz zobaczyłem że wygrzebałem starocia.. Przepraszam. No ale prosba o poradę aktualna. Nową wodę znalazłem i tam trzeba ciężkooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Jakiś czas temu szukałem podobnego kija chodziła mi po głowie Xzoga shitenno. Obecnie jest na giełdzie, sam bym się skusił ale w tym roku już poszalałem z zakupami i muszę się wstrzymać z następnymi, chociaż do nowego roku http://jerkbait.pl/topic/162201-blass-xf-oraz-xzoga-shitenno/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Podłączam się pod pytanie. Mam dwa kije o realnym cw ok uncji ale szukam czegoś co podbije 35 gr i 4 cale gumy i jest "hotshotowate" mój budżet to max 1000 zł. W grę wchodzą oczywiście używane customy.Może Batson HS1021? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Pozwólcie że teraz ja pochwalę się moim zestawem: - kołowrotek Shimano stradic fl 4000, 5,3:1. Zamieniłem w nim wszystkie tulelki na łożyska ezo zz. Pod szpula, na pinionie, ślimaku, w korbie, pod pinionem bo oryginalne łożysko było podgięte od nowości. Przesmarowałem smarem permalube shimano i oliwką na osi. - wedka Mistrall sicata pro zander 2,3m 10-35g wyrzutu, akcja fast. Mega czuła i lekka wędka. Lepsza od mojego avida, którego zastąpiłem Mistralem. - plecionka konger braider x8, średnica 0,12mm. Bardzo dobry stosunek cena/jakość. Gładka i wytrzymała, nie szumi i słabo chłonie wodę przez co nie zmienia średnicy podczas łowienia. Życzę wszystkim pobicia swoich rekordów w tym sezonie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 ....avida zastąpiłem mistralem....? Ciekawe myślałem że zawsze w odwrotną stronę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Niewiarygodnie lekka ta sicata, myślałem że inazuma jest lekka a to jeszcze lżejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Niewiarygodnie lekka ta sicata, myślałem że inazuma jest lekka a to jeszcze lżejszepytanie jak jest z wytrzymałością... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Dragon cxt superfast sf-x spinn. 2.13m 14-35g+Shimano Ultegra 4000+Power Pro 0,15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi