Skocz do zawartości

[Artykuł] Echo dna rzeki

joker

Rekomendowane odpowiedzi

Mister Joker

Dzielisz sie naprawde cenna wiedza. Szacunek i najwyzsze slowa uznania za ten artykul.

Zeby to dobrze przyswoic i ogarnac, trzeba czytac akapit po akapicie . Zapamietywac.

Czyli tak jak kiedys czytalo sie ksiazke "Wedkarstwo Rzeczne. Spining" niejakiego Szymanskiego Marka :)

Wspanialy tekst!

Pozdrawiam

• Like 3

Robert wyłożyłeś wszystko jak na tacy , niektórym wędkarzom sporo czasu zajmuje nauka i ''czytanie'' rzeki ...

Ty to zrobiłeś w sposób niezwykle czytelny i wyrazisty w odbiorze.

Dziękuje Tobie za tak cenny pouczający materiał.

• Like 1

Bardzo dziękuję za tak pochlebne komentarze pod ubogim tekstem o "czytaniu" mniejszych rzek.  Rzeki, to temat rzeka, szczególnie te zmienne, gdzie dobra miejscówka jest hitem jednego sezonu jak niektóre przeboje disco :) Może kiedyś napiszę więcej bo jest o czym, nie powiem, trochę mnie zachęciliście :D

Nie obawiam się o wyłowienie ryb po tych kilku słowach opisujących konkretne przypadki na zdjęciach, bo na szczęście teksty same z siebie nie działają. Trzeba iść nad wodę i czasem zrezygnować z machania wędką zanim pójdzie się dalej. W rzekach piękne jest to, że one się zmieniają z biegiem lat szybciej niż jeziora.

Trochę mnie martwi brak pytań, sądziłem, że ten tekst jest dość otwarty, a wyszło, że zamknięty  :blink:

• Like 2

• Dodaj nową pozycję...