BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Szczere gratulacje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Robert - gratulacje oczywiście nie zapomnisz o zestawie porządnych jerków dla "towarzyszy podróży"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 I ode mnie przyjmij gratulacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Nie spodziewałem się aż tylu wejść na ten artykuł. Raptem w 10 dni blisko 3500 odsłon, do tego duża ilość komentarzy. Tym samym cieszę się z podwójnego sukcesu, debiutu i wyjazdu. Bardzo dziękuję każdej osobie, która uznała, że warto dać głos na ten tekst. Do wyjazdu jeszcze chwila, więc coś się wystruga, kto wie, może będzie kolejny udany debiut, tym razem nowej przynęty 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Życzę Ci aby wyjazd był tak udany jak Twój debiut 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Serdeczne gratulacje i połamania na wyprawie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Gratuluję wygranej w konkursie ! Z czytanie wody na Stora Bellen w maju będzie trochę inaczej niż na rzece ale myślę Robert że nie będzie to dla Ciebie problem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Robert gratuluję wygranej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Gratulacje! będzie się działo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Gratulacje wygranej i świetnego artykułu. Połamania na szkierach . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Wielkie graty Robert.Twój poradnik pomoże wielu rzecznym łowcom. Czytaj szkier, jak rzekę, oby Odyn sprzyjał Twoim łowom. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz196209 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Świetny artykuł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skagit Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dzięki za podzielenie się wiedzą,bardzo klarownie i konkretnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam dużo ciekawych informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Witam czy ktos jest w posiadaniu badz moze mnie nakierowac na jakies opracowania dotyczace rzek. O co mi dokladnie chodzi? Sa pewne zaleznosci wplywajace na wystepowanie ryb na danych odcinkach rzeki, niektore "bankowki" swieca pustkami natomiast "krok" dalej ryby "wylaza" na brzeg. Co wplywa na to , ze ryby wybieraja pewieni rzeki "gardzac" innym , z natury identycznym.Ktos prowadzil jakies badania? Nie chodzi mi o konkretna rzeke, chce miec punkt zaczepienia "badajac swoja".Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) "Wędkarstwo rzeczne" Marek Szymański ... masz już zaliczone? Edytowane 16 Października 2017 przez BOB1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 "Wędkarstwo rzeczne" Marek Szymański ... masz już zaliczone?Juz daaaawno przeczytalem jednym tchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Sa podane miejsca, gdzie powinny wystepowac drapiezniki, Problem w tym ze ich tam nie ma. Poswiecilem jednemu odcinkowi rzeki (ok 500-700m) sporo czasu, miejsce wymarzone dla ryb. Rozne pory roku, rozne pory dnia i nic. Kawalek dalej z jednego dolka wyjezdzaly, klenie, bolenie i okonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Rzeka niemiecka , presja znikoma. Dochodze do wniosku , ze w Polsce latwiej mi sie lowilo Owszem mialem mety na niemieckich rzekach, ktore dawaly piekne ryby, ryby o jakich w Polsce nawet nie marzylem. Ryby, byly tam w okreslonych godzinach w okreslonych porach roku. Troche sie pozmienialo. Natomiast jedna rzeka, jest wyjatkowo kaprysna, czasem da fajnie, glownie schodze o kiju . Ot taki jej urok, wiem, ze na niektorych odcinkach sa ryby, duze ryby widzialem je, inny odcinek rzeki, podobny charakter, rzeka milczy. Kocham ja bez wzajemnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Nie będę odkrywczy a wręcz, to co napiszę zabrzmi jak banał i "oczywista oczywistość": nie ma wymiernych zasad i jednoznacznych zależności. I o to chodzi... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Cos jednak musi byc, czasem w wodzie wystepuje jakis "magnes" badz odstraszacz na ryby. Jest jeszcze jedno rozwiazanie, prwadopodobnie slowo klucz, nie potrafie lowic ryb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi